Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Bilmiyorum
Shaun Wright Phillips QPR'de değilmi
Bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Machester City'den bir paket yapsak
Shaun Wright Phillips (sağ-sol farketmez yardırır)
Craig Bellamy (Yıllardır beğendiğim bir oyuncu Elmander'in yerine alınsaydı çok fayda sağlardı halada alınabilir forvet hattının heryerinde oynuyor)
Vladimír Weiss (XX-Selcuk-Melo ortasahasında kullanılır kanatlara alternatif olur)
Makul bir ücrete alırız üçünüde
Ben eger birsey biliyorsam, Büyük Baskan Arda´nin yerini saglam bir adamla doldurur. Bu isimler de Riera ve Benayoun olmaz. Cok eminim. Kaldi 1 hafta zaten. Cabuk gecer. Ben yönetime de Fatih Terim´e de cok güveniyorum.
Ben eger birsey biliyorsam, Büyük Baskan Arda´nin yerini saglam bir adamla doldurur. Bu isimler de Riera ve Benayoun olmaz. Cok eminim. Kaldi 1 hafta zaten. Cabuk gecer. Ben yönetime de Fatih Terim´e de cok güveniyorum.
Abi bunlar neyi bekliorlar delirmemek elde değil ya bir hafta kaldı ya
GSYİAD Başkanı :
Bazı GS liler transferleri az buluyor. Benim gibi mali durumu bilenler ise bu kadar transferi bile nasıl yapabildiklerine hayret ediyor.
GSYİAD Başkanı :
Bazı GS liler transferleri az buluyor. Benim gibi mali durumu bilenler ise bu kadar transferi bile nasıl yapabildiklerine hayret ediyor.
Yok be renktaş nereden çıkardın?
GSYİAD Başkanı :
sende ki bu amansiz Fatih Terim sevgisine sapka cikariyorum :tiphat::tiphat:
bi ben sevemedim Fatih Terimi...
GSYİAD Başkanı :
Ya neden o zaman Dünya'nın en yeteneksiz futbol yerlerinden biri İsrail..
Kardeşim herşeyede siyasal bakmayın ya..
Şampiyonuz Bu sezo O kadar![]()
Grande Imparatore. Alayina gider![]()