Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Machester City'den bir paket yapsak

Shaun Wright Phillips (sağ-sol farketmez yardırır)

Craig Bellamy (Yıllardır beğendiğim bir oyuncu Elmander'in yerine alınsaydı çok fayda sağlardı halada alınabilir forvet hattının heryerinde oynuyor)

Vladimír Weiss (XX-Selcuk-Melo ortasahasında kullanılır kanatlara alternatif olur)

Makul bir ücrete alırız üçünüde

Phillips QPR ile anlaşmak üzere...

Ben eger birsey biliyorsam, Büyük Baskan Arda´nin yerini saglam bir adamla doldurur. Bu isimler de Riera ve Benayoun olmaz. Cok eminim. Kaldi 1 hafta zaten. Cabuk gecer. Ben yönetime de Fatih Terim´e de cok güveniyorum.

Elia'yı alırlarsa bence Baros da eski formunu yakalar. Cunku Elia topu kaleye cok iyi goturuyor.

3-4 ay önce transfer için ''ha bugün ha yarın biter'' diyorduk şimdide öyle diyoruz :lol:

Ben eger birsey biliyorsam, Büyük Baskan Arda´nin yerini saglam bir adamla doldurur. Bu isimler de Riera ve Benayoun olmaz. Cok eminim. Kaldi 1 hafta zaten. Cabuk gecer. Ben yönetime de Fatih Terim´e de cok güveniyorum.

sende ki bu amansiz Fatih Terim sevgisine sapka cikariyorum :tiphat::tiphat:

bi ben sevemedim Fatih Terimi...

Arkadaş bu nasıl iş herkes bir kaosun içinde en rahat kulüp biziz ama ne hikmetse zorla kendi içimizde kaos oluşturmaya çalışıyoruz

transferlermizin şimdiye kadar eksiksiz olarak çoktan tamamlanması lazımdı..

arkadaslar yarın Kap'ta Ellia açıklanır ,podolskiden vazgeçldigide açıklanır...

GSYİAD Başkanı :

Bazı GS liler transferleri az buluyor. Benim gibi mali durumu bilenler ise bu kadar transferi bile nasıl yapabildiklerine hayret ediyor.

14 milyon harcadik, 12 milyon'a ardayi sattik, hayret edilecek ne var, toplam 2 bilemedin 3 milyon harcadik su ana kadar...

Ya neden o zaman Dünya'nın en yeteneksiz futbol yerlerinden biri İsrail..

Kardeşim herşeyede siyasal bakmayın ya..

futbola yatırım yok da ondan, abd çok mu iyi futbolda daha yeni yeni kıpırdanıyolar..

abuk sabuk örneklerle gelmeyin bana benayoun sırf israilli oyuncu yok piyasada sempatiktir filan getirelim bi görelim diye premier ligde oynamış bir oyuncudur çok net ayrıca vasat bi oyuncu benim futbol görüşüme göre 31 yaşında ayrıca kalsın ben popito'yu tercih ederim ona her ne kadar solda oynayamasa bile..

ya yeter ulan bir kerede kusursuz bir transfer dönemi geçirelim riera vereceğin paranın üstüne koy al elia'yı podolski'yi ya yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt