Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2006 yılında Galatasaryın ekonomik durumu ile dalga geçenler şu anda ekonomik nedenlerden dolayı oyuncularını satmak zorunda kalıp dilencileliğe başlamıştır

Yüce Rabbim sen nelere kadirsin

Ben senelerdir bu kadar klas futbolcunun ayni dönemde transfer edildigini görmemistim. Ben mutluyum acikcasi. Cünkü gercek anlamda klas futbolcular transfer ettik. Aldigimiz oyunculari Arsenal alsaydi sasirmazdim. O derece yani.

Ciddi eksiklik sol kanat su anda.

Yok hocam bende öyle düşünüyorum ama ciddi ciddi fenerin düşme olayını falan düşünüyor yönetim o sinirime dokunuyor bizene onlardan.

Bonservis olarak fazla transfer yapmadan güzel transferler yaptığımızı bende düşünüyorum.

Ama arda'nın yeri mutlaka çok kaliteli bir isimle doldurulmalı orası için para hesabı yapılmamalı.

Yönetim kaliteli bir çok oyuncu aldı,ama hala eksik var takımda al al bitmiyor eksik demek istediğim o .

Ünal başkan düzeltecek mali tabloyu inşallah,hele şampiyonda olursak daha rahatlıyacağız ama benim korkum şampiyon olamamak.

Şuan alternatif açısından kötüyüz bence, şampiyonluğu şansa bırakmamalıyız çok kaliteli iki isimle açık ara şampiyon oluruz.

Seneyede defans yenilenirse güzel takviyeler ile CL'de de başarılır oluruz

Mahir´e saygi duyuyorum, sevmek zorunda degil. Ama Galatasaray´ i 2 ay icinde Real Madrid´le mücadele edecek duruma da sadece ve sadece Fatih Terim´in getirebilecegini kendisinin de cok iyi bildigini biliyorum.

Keita'yı istemeyenler mutludur şimdi umarım görünüş o ki onun gibi bir kanat oyuncusu alamayacağız.

Asıl Keita'yı almak hata olurdu.Bizim sol açığa oyuncu lazım.Keita sağ açık.Tamam hadi diyeceksinki Kazımı sola koyalım.Real maçında koyduk ne oldu?Adamın ayağına nerdeyse top gelmedi.Hep sağ kanattan gitmek zorunda kaldık.Bu yüzden Marlos'da gelse Keita'ya tercih ederim.Ayrıca Keita 1 yıl katarda oynadı buraya geri dönünce eski Keita mı olacak zannediyorsunuz?Büyük ihtimalle büyük bir kondisyon eksikliği vardır.Orda adam gibi antreman yaptığınıda sanmıyorum.

İyi nöbetler :-)

Dedik :mad:

Elia veya Damiao'dan birini sec deselerdi Elia derdim cünkü sol açıga daha cok ihtiyacımız var.

Elia'yı Juve alamadı.Damiao için İnter peşinde deniliyor.Bu adamları alabileceğimizi sanmıyorum.Ama inşallah ben yanılırım

Mahir´e saygi duyuyorum, sevmek zorunda degil. Ama Galatasaray´ i 2 ay icinde Real Madrid´le mücadele edecek duruma da sadece ve sadece Fatih Terim´in getirebilecegini kendisinin de cok iyi bildigini biliyorum.

Aynen ve gelecek hiç bir yabancı hoca bizim mali durumumuzu bu kadar düşünmezdi Abdurrahim reis'in açıklamalarını hatırlayın.

Şu yapılacak 2 transfer çok önemli kaliteli oyuncular alıp önümüze bakmalıyız.

ulan su darmanoyu cek istiyorum, baska transfer umrumda degil, ama darmano cok önemli.

birde evliya gelirsa, deyme keyfime

[video=youtube;rbm7jVzLY-Y]https://www.youtube.com/watch?v=rbm7jVzLY-Y[/video]

0:46 daki çalıma bak :eek:

3 oldu Hatrick yaptı adam

----------muslera-----------

sabri ujfalusi ceyhun balta

-----------melo------------

---eboue--------selcuk----

kazim------------------elia

----------damiao----------

yas ortalamasi: 26,3

Nasil sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt