Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar vakit az, bir baslik acin, Riera, Benayoun, Elia''S'', gibi adamlari istemedigimizi 20 gündür bu adamlar icin vakit kaybedilmesinin ve taraftarin oyalanmasinin büyük bir hayalkirikligi olacagini ve ''Eljero Elia, Podolski, Arshavin'' üclüsünden birini istedigimizi yazin kulübe mail yagdiralim 24 saat vaktimiz var.

Kampanya'yi iyi Turkcesi olan biri baslatsin ve genis kapsamli olsun Facebook'tan uA ya kadar yayilsin.

Vakit az arkadaslar basligi acin yagdiralim mailleri kulübe.

Mahir´e saygi duyuyorum, sevmek zorunda degil. Ama Galatasaray´ i 2 ay icinde Real Madrid´le mücadele edecek duruma da sadece ve sadece Fatih Terim´in getirebilecegini kendisinin de cok iyi bildigini biliyorum.

ben kendisini zaten insan olarak sevmiyorum, ama yine de saygim var kendisine, Galatasaray'da yaptiklari da tartisilmaz, ama Fatih Terim'in tarzinin artik cagdisi oldugunu düsünüyorum, o yüzden kendisini TD olarak istemiyordum, ama türk futbolcusu da ancak bagirmaktan korkutmaktan anladigi icin, su an icin en dogru secimdi FT...

Podolski´yi pahali buluyorsak Elia´yi da pahali buluruz. Damiao´nun da 8 Milyon´dan ucuz oldugunu hic sanmiyorum.

yerli kalitemiz çok kötü.. Şöyle baktığımızda direk 11'e koyabileceğimiz tek isim; Selçuk.. Keşke Volkan'ı alsaydık.. Sol bekte de problemimiz var, Ankaragücü mali krizde Özgür Çek'i alsak keşke

Arkadaslar vakit az, bir baslik acin, Riera, Benayoun, Elia''S'', gibi adamlari istemedigimizi 20 gündür bu adamlar icin vakit kaybedilmesinin ve taraftarin oyalanmasinin büyük bir hayalkirikligi olacagini ve ''Eljero Elia, Podolski, Arshavin'' üclüsünden birini istedigimizi yazin kulübe mail yagdiralim 24 saat vaktimiz var.

Kampanya'yi iyi Turkcesi olan biri baslatsin ve genis kapsamli olsun Facebook'tan uA ya kadar yayilsin.

Vakit az arkadaslar basligi acin yagdiralim mailleri kulübe.

Yok mu bir gönüllü :D

yerli kalitemiz çok kötü.. Şöyle baktığımızda direk 11'e koyabileceğimiz tek isim; Selçuk.. Keşke Volkan'ı alsaydık.. Sol bekte de problemimiz var, Ankaragücü mali krizde Özgür Çek'i alsak keşke

Engin isterse Volkan´i top top hoplatir :) Inan bana.

4 Oldu mükemmel bir gol

elia icin 9 milyon bonservis + 2 milyon yillik olsa nasil olur? (rakamlari attim)

kadroyu degistirdim:

----------muslera-----------

sabri ujfalusi ceyhun m.kaya

-----------melo------------

---eboue--------selcuk----

kazim------------------elia

----------damiao----------

yas ortalamasi: 25,8

simdi nasil?

İbrahim Seten'in söyledikleri doğruysa yönetim ayıp ediyor. Taraftarın hazırlık macında en az 40 bin kisi gelir. Yeni cıkan formaları siler süpürür. Sen de transfer bütçemiz ne gerekiyorsa demene rağmen iş 8 milyon euroluk adamı almaya gelince klübü fiyat arttırdı diye cayarsın.

Gerekirse Arda'dan gelen tüm parayı verip Podolski'yi transfer edeceksin arkadas. Bunun baska yolu yok. Eğer 1 tane daha transfer yapacam, ona bütçe lazım diyorsan, takımın ilk devre içerideki tüm macları kazanır. Bunun yanında lisanslı üründen gelen gelirle alırsın ihtiyacın olan adamı. Bunu yapamıyorsan da o zaman göreve gelirken emin olmadığın halde kesin vaadler verip insanları ümitlendirmeyeceksin bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt