Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kanat adamlarının gol özelliği olması lazım..ne kazım ne elia ikiside golcü değil..ikisini toplasan 10 gol geçemez toplam..napcaz bütün sene barosun ayağına mı bakıcaz yine..illede podolski isterim ben..2 kanata çalım atan bencil adam fazla gelir kazım yeter orda.

afedersin sen kazimi ne zaman calim atarken gördün?

kazim-elia dan daha cok poldi-kazim birbirine benziyen ikili olur.

elia-kazim farkli özelliklere sahip, ikili olur.

kanat adamlarının gol özelliği olması lazım..ne kazım ne elia ikiside golcü değil..ikisini toplasan 10 gol geçemez toplam..napcaz bütün sene barosun ayağına mı bakıcaz yine..illede podolski isterim ben..2 kanata çalım atan bencil adam fazla gelir kazım yeter orda.

kesinlikle katılıyorum :animation:

Pazartesi noluyo yaa?..Hayırsever sahibi bir Renktaş açıklasın,bizde bilelim..:o

elia elia tutturdunuz sanki uçan adam olan podo daha yaralı topçu bu gerçekk......

Bu saatten sonra transfer falan yapmayalım,bütün hevesim kaçtı.Seneye şampiyonlar ligi oynayacağız onun için şimdiden yatırım yapalım,uyumlu bir takım oluşturalım mantığıyla değil de biz sadece lig oynayacağız mantığıyla yaklaşıldığı apaçık ortada,böyle devam etsinler o zaman!

Dzeko kendisinin 4 takımının 5. golünü attı :o

gün yok ne zaman kapa bildirim yapacaklarda anlaşsınlarda vay vay vay

ELJEROELIA11 ELJERO ELIA

voetbalprimeur weet meer dan mij moet me maandag gewoon melden

Adam burda p.tesi gidiyorum mu oyle bişiler demiş kaynak soranlara. Ayrıca resmi twitter hesabı

ELiayı görmeden tanımadan izlemeden yorum yapmayın...ELia CR7'nin 1-2 beden küçüğüdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt