Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim için 31 ağustos son tarih. O tarihten sonra iyi bir futbolcu alamayız anca Marlos gibi isimler gelir

yaman akıncı çok mantıklı bişey söledi az önce : "avrupada 31 agustosda bitiyor tr.sezonu bizde ise 5 eylülde....yani açık olan taraf alım yapabiliyor..31 agustosda avrupada kapanınca 1 ile 5 eylül arası takım bulamayan oyuncular daha ucuzlayabilir bence bunu bekliyor bizimkiler..."
Takım bulamayan oyuncular yani akşam pazarında kalan çürük dometeslerden mi seçecez. Tam Adnan polatın politikası

Takım bulamayan oyuncular yani akşam pazarında kalan çürük dometeslerden mi seçecez. Tam Adnan polatın politikası

Çürük politikası olarak görmemek lazım misal Forlan Inter'le anlaşamadı.Atletico'da istemiyor gideceği kesin.Pazarlık eli olmayacak.Yıllık 3 evet demek zorunda kalacak.Mantıklı bir bakış açısı Yaman Akıncı'dan bence :)

arsenal'in yedeklerinde özyakup soyadlı biri gözüküyor.kimdir bu?

alman basini elia diyor, biz juve ve arsenal istiyormus eliayi, elia twitterinde yarin gidiyorum mu ne demis

juve ciddi alıcı sanırım.. arsenal alırsa belki bizede arshavini verirler... bizim o kadar para verip elia yı alacaklarını sanmıyorum..

bilgilendirme için teşekkürler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt