Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şampiyonluk yarısında rakibimiz fener ve Trabzon olur.

Ne kadar ac gözlüsunuz la:D

Adamlar Muslera,Eboue,Melo,Ujfalusi ve Selcuk İnan gibi futbolcuları transfer etti ama hala yönetimi tartışanlar var.

Abi o transferleri yapandan da Allah razı olsun ona lafımız yokta daha hala eksiğimiz var ve zaman gittikçe daralıyor. Yönetim 2 transfer yapacaz diyor birini zor yapıyoruz. Ayrıca anlaştığımız oyuncudan klübü fiyat arttırdı diye vazgeçiyoruz. Bir işi tam yapamazsak basarılı olamayız. Bunun geçmişte de örneğini gördük.

Transfer yaparlar rahat olun,adamlar yalan söyleyecek değil ya sol kanat alacağız diyorlar.

Transferler kamp başlamadan bitcek. Dünyaca ünlü forvet gelcek. Herkesin çok şaşıracağı dünyaca ünlü kaleci alıncak. ( Ben Muslera'yı çok seviyorum ama yönetimin kastettiği o değildi ) O yüzden söylenen sözlere o kadar da güvenmiyorum. Yapcaklar sol kanat transferi. Ama şu saatten sonra kimi bulurlar bilemem.

Salman öyle gaza bastı ki 30 saniyede 6 yorum yazıyor.

Mert Çetin tercüman değil mi ya :lol:
bu başka mert
Mert_Cetin.jpg

fcnblog FCN Blog

Dedikodu - GSaray, Manisaspor'dan Yigit Incedemir ve Yigit Gokoglan ile ilgileniyor. Teklifin 3 milyon euro + oyuncu oldugu iddia ediliyor.

pendiksporu 6-1 yenmişiz. golleri anıl dilaver (3) melo atmış bide kendi kalelerine atmışlar birinide aydın mı ne atmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt