Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler link istemek, vermek kesinikle yasaktır.

Bir de lütfen transfer nöbetinde maç konuşmayalım. Konu çok dağılıyor.

iğrenç bir maç yaa.. futboldan soğuyor insan izlerken

Link istemek yasak beyler.

podolski transferi eğer bazı kişiler tarafından söylendiği gibi tamamen kapanmış olsaydı şu ana kadar resmi site ve kap aracılığıyla bildirilirdi. sonuçta "gelişmelerden kamoyu haberdar edilecektir" deniliyorsa edilirdi bu transfer gerçekten kapansaydı. ben hala podolski için -olur olmaz bilemem ama- bir ümit olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesini çok istiyorum...

podolski transferi eğer bazı kişiler tarafından söylendiği gibi tamamen kapanmış olsaydı şu ana kadar resmi site ve kap aracılığıyla bildirilirdi. sonuçta "gelişmelerden kamoyu haberdar edilecektir" deniliyorsa edilirdi bu transfer gerçekten kapansaydı. ben hala podolski için -olur olmaz bilemem ama- bir ümit olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesini çok istiyorum...

Kapandı bence. Senin mantıkla bakacak olursak hala Reyes'den vazgeçilmemis olması lazımdı.

inş düsündüğün gibidir renktaş sahsen bende cok istiyorum poldinin gelmesini gelmezse elia gelsin alternaitf olarak bunların dısında abuk sabuk 1 adam gelirse yandık walla :)

veli yigit twitter'da podolski'yi takip etmeye baslamis. umarim transferde güzel gelismeler vardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt