- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
şaka dimi salman
marlos kirmizi gördü
şaka dimi salman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marlos kirmizi gördü
marlos kirmizi gördü
Marlos twitterda şu anda![]()
galiba 25 numara.sagolsun kramponları o kadar sarı ki parlıyor adeta.Önemli olan numarası gardaş![]()
iğrenç bir maç yaa.. futboldan soğuyor insan izlerken
transfer var da biz mi konusmuyoruzBeyler link istemek, vermek kesinikle yasaktır.
Bir de lütfen transfer nöbetinde maç konuşmayalım. Konu çok dağılıyor.
podolski transferi eğer bazı kişiler tarafından söylendiği gibi tamamen kapanmış olsaydı şu ana kadar resmi site ve kap aracılığıyla bildirilirdi. sonuçta "gelişmelerden kamoyu haberdar edilecektir" deniliyorsa edilirdi bu transfer gerçekten kapansaydı. ben hala podolski için -olur olmaz bilemem ama- bir ümit olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesini çok istiyorum...
brezilya ligi işte ne beklenirkiadamlar 4-2-2-2 oynuyor sistem yok defans anlayısı yok
![]()
Alpermertt alper mert
Hayırdır inşallah Elia)))
transfer var da biz mi konusmuyoruz![]()
podolski transferi eğer bazı kişiler tarafından söylendiği gibi tamamen kapanmış olsaydı şu ana kadar resmi site ve kap aracılığıyla bildirilirdi. sonuçta "gelişmelerden kamoyu haberdar edilecektir" deniliyorsa edilirdi bu transfer gerçekten kapansaydı. ben hala podolski için -olur olmaz bilemem ama- bir ümit olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesini çok istiyorum...