Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barcelona'nın kurduğu 3 kişilik barajın keban barajından daha pahalı olduğu bir dünyada yaşıyoruz... Çok güldüm yahu :D :D :D

Yiğit Gökoğlan meselesi ne oldu?

Alper Mert:

Maliyet hesabı yapmayalım bence elia için bu konuda yönetim yolu bulmuş gibi duruyor hoca son dakikada fikir değiştiremzse Elia geldi gibi duruyor. Ama hocanın aklının yarısının Riera'da olduğu söyleyen yöneticilerde var.

Alper Mert

Maliyet hesabı yapmayalım bence elia için bu konuda yönetim yolu bulmuş gibi duruyor hoca son dakikada fikir değiştiremzse Elia geldi gibi duruyor. Ama hocanın aklının yarısının Riera'da olduğu söyleyen yöneticilerde var

Alper Mert:

Maliyet hesabı yapmayalım bence elia için bu konuda yönetim yolu bulmuş gibi duruyor hoca son dakikada fikir değiştiremzse Elia geldi gibi duruyor. Ama hocanın aklının yarısının Riera'da olduğu söyleyen yöneticilerde var.

Elia transferi çok çok çok zor :)

Alper Mert:

hocam napcan riera yı al elia yı sende rahat ol bizde rahal olalım

Alper Mert:

Bu gezegeni yakarim Elia gelirse.

Alper Mert

Maliyet hesabı yapmayalım bence elia için bu konuda yönetim yolu bulmuş gibi duruyor hoca son dakikada fikir değiştiremzse Elia geldi gibi duruyor. Ama hocanın aklının yarısının Riera'da olduğu söyleyen yöneticilerde var

ya bir gitsin Allahin askina. gündem nereye kayiyorsa, ona göre twit atiyor bu adamlarin.

alayi kolpa .. hocanin aklinin yarisi Riera damis.... yapma ya ? aklini mi okuyorlar hocanin ?

Ulan Emenike ne gol atmis be. Vay be. Valla iyi ki gitmis Fenerbahce´den. Hayvani bi adam ya

Maraton.com.tr

valla Onur lugano nun gitmesi fenere baya güç kaybettirdi diyordumda eğer buda gitmeseymiş fener bu sene baya iyi kadro olucakmış.. Allah tan gidiyor oyuncuları

Marlos yedeklerde arkadaslar yada hic 18 de yok

yani 11 de Marlos yok suan resmi sitelerine baktim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt