Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera'nın çok önemli bir futbolcu olduğunu düşünenler o zaman Olympiakos'un yerini doldurma imkanı yokken bile bu saatten sonra 3-4 milyon euro gibi bir fiyata satabilmesini nasıl açıklarsınız ?

O zaman transfer yapmayalım renktaş. Kimse kimseyi satmasın. Ya biz Arda `yı neden sattık? Kötü futbolcu muydu ?

Ünal Aysal benim için sözünü tutmuştur HELAL OLSUN!

riera en fazla levante de falan oynar... bize gelirse nah forma alirim bu sezon.. her sene aliyorum para yi gumburt mal futbolculara veriyorlar..

Şu ismi gecen adamlarla ugrasıcagımıza Sercan ve Volkanı ucuza kapatıp seneye yada devre arasında eksıklıklerı gorerek daha dengeli kadro kurulabilirdi, yerli kadromuz berbat kimse cıkıp 7 milli oyuuncu var demesin Kazım biraz Servet dışında hepsi Leşh ustelik Arda gibi bir yıldızı kaybetmişken.

Riera'nın çok önemli bir futbolcu olduğunu düşünenler o zaman Olympiakos'un yerini doldurma imkanı yokken bile bu saatten sonra 3-4 milyon euro gibi bir fiyata satabilmesini nasıl açıklarsınız ?

Bizde Arda'nın yerini dolduramayız ama 12 Milyon gibi düşük bi ücrete sattık.Siz nasıl karşılarsınız?

Sacmalamak degil Riera duz futbolcu bize sola yardiracak adam lazim, hastasiyizzzz dedeeee...

Riera kotumu? Degil ama takimdaki bazi futbolcular yuzunden yok olur gider o tarafta, hani bI reislik goremiyorum, Turkler tinlamaz, meloya bak adam 10 yildir bu takimda gibi ama Riera siritir, dislaniyomus gibi davranir adamin huyu yuzune yansir oyun tarzina yansir, soldan soldan kendi capinda akar bizimkiler topu verirse.

İbretlik yorum. :D:D

işte sonunda forlanlardan drogbalardan geldik rieralara.. her yıl olan şey yine oldu..yetinmekten bi hal olduk.

ardadan gelen paranın yarısına rierayı alcaz ve büyük ihtimal geri dönüşüde olmayacak yazık valla.

Ya beyler daha iyisi var da biz mi begenmiyoruz.Tamam podolski felan bunları isteyemen yok ama alamıyolar yapcak bişey yok.

Zaten Riera ille de gelsin demedim.Ama Riera belli bir geçmişi , kariyeri olan bir oyuncu neden burda bir patlama yapmasın.Zaten adam çok iyi olsa Liverpool bırakmazdı.

Yani renkdas nu demek oluyorki biz bu cimri yonetim varken 1 hafta kala trmasfer felan yapayiz. Ya basacaz parayi alacaz yada transfer yapmak icin ttansfer yapmiycaz, koy altyapidan sola birini beke birini caglardan, baltadan kotu oyniycak degil ya hic olmazsa kredisi olur, sempati duyariz altyapidan genc arkadasimiz diye.

Abartmayın. Adam 29 yaşında. Nerdeyse ölü muamelesi yapacaksınız...

ya hocam bugüne kadar sabrettik burda riera için mi bekledik.

Kimseye para harcamadık ardadan 12 m €geldi hala para hesabı yapıyoruz.

Riera'dan başka sol kanat mı yok guardado alsınlar 2.ligde adam.

elia istesek alırız yönetimin içinde kim varsa sorun çıkartan artık para harcamadık ki beleş aldık hep doğruya doğru kaliteli transferler yaptık ama arda hiç hesapta yokken gitti yüklü para bırakara gitti yerine alcağın adam için neyin hesabı ben buna kızıyorum

Yönetim kurulumuz ve teknik heyet sözünü tutmuştur.Elmander Melo Eboue Ujfalusi Muslera gibi kaliteli oyuncuların yanında şuan Türkiye'nin en iyi oyuncusu olan Selçuk İnan'ı almış ve alternatiflere çoğaltmıştır.4 senelik kaleci sıkıntısını çözmüştür.Şu an adı geçen dört isime çöp diyorsunuz ama bu kulübünde mali boyutları var.Hepimiz istiyoruz kaliteli oyuncular görmek ama burada kulüp menfaati önemlidir.Ben yönetimi ve teknik heyetin yaptıklarını takdir ediyorum ve desteklemeye devam edeceğim renktaşlar.

yahu maçı izlerken keşke bu rieara bizde olsaydı dedim yeminle..............

@EmreUtkucan Emre Utkucan

Yunanistanli arkadasimla Riera hakkinda konustum. Arkadasimin futbol bilgisine cok guvenirim. Atina'da yasiyor, maclarin hepsini izliyor...

Ne yazik ki Riera'nin Olympiakos performansi icin son derece olumsuz konustu. Averaj ve beklentilerin cok altinda kaldigini soyluyor...

Riera butun buyuk maclarda kayipti ve Olympiakos onu satmak istiyor diyor. Son olarak 4 milyon euro ona degmez, GS'nin oyuncusu degil dedi.

Bu mesajı ikinci kez gönderiyorum. Emre Utkucan Avrupa futbolunu takip eden ve spormaxte premier lig maçlarını yorumluyan biri ciddiye alınabilecek biridir.

Riera için bile 3,5'e bakıyoruz. Olimpiakos en iyi oyuncusunu sudan ucuza satmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt