Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zaten Riera ille de gelsin demedim.Ama Riera belli bir geçmişi , kariyeri olan bir oyuncu neden burda bir patlama yapmasın.Zaten adam çok iyi olsa Liverpool bırakmazdı.
bizler ayhan akmanın sol acık,sabrinin sag acık oynadıgı dönemi görmüş Galatasaraylılar için Riera sol acık için kötü bir oyuncu degildir.ancak harry kewell ın sol acık,keitanın sag acık oynadıgı dönemi de görenler olarak riera yeterince iyi degildir.Gelirse desteklerim formamı da alırım.(ama riera forması olmaz bu) cünkü biz transfer taraftarı degiliz biz galatasaraylıyız.

Nevzat, en gıcık oldugum takımda görmeyi kesinlikle istemediğim antipatik adamları sıraladı.

Transferde bütcemiz ihtiyaca göre sınır yok deyipte Muslera dısında hangi oyuncuya dogru duzgun para harcandı ozellikle Arda'dan sonra ismi gecen oyuncular bizi kesmez kimse kendini kandırmasıni Terim'e yazık ettiler, butce sınırsız diyorlar yuksek malıyet dıye kac oyuncudan vazgectik hani 10 € bile yıllık veririm bir oyuncuya diyen yonetım ben goremıyorum, Terim şu takımın başında olmasa harbiden ilk 3'e giremeyiz diye bahse girerim, ben takımımı oyuncular ıcın sevmıyorum ama yalanlarla taraftarı oyalayan yada kandıran yonetimlere karsıyım, sezon bası sımdı herkez susucak ama sezon sonu gorucez halımızı ınsallah kabak Terim'e patlamaz.

Yonetim bugun'e kadar iyi i$ler yapti tamam ama Arda'yi sattik, hazir para var, birazda ustune koyun, bir yildiz alin, Podolski-Mevlut gibi, bu ne milletin çuruklerini aliyoruz, Riera yok bilmem ne

Riera'nın çok önemli bir futbolcu olduğunu düşünenler o zaman Olympiakos'un yerini doldurma imkanı yokken bile bu saatten sonra 3-4 milyon euro gibi bir fiyata satabilmesini nasıl açıklarsınız ?

Riera'ya orada yıllık 3M veriyorlar. Kesintiyle eline geçen 1,6M. Biz adama yıllık 3 versek net eline geçen yine 3M :o Arada 1.4 M fark var. Neredeyse iki katı ;)

aziz efendi bir gün herkez fenerli olacak demisti.bu video yayilsa heryere herhalde kendisini türk bilen herkez fenerden uzaklasir >>>

[video=google;-4585422882325272989]https://video.google.com/videoplay?docid=-4585422882325272989&q=fenerbah%C3%A7enin+ger%C3%A7ek&total=20&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0[/video]

yeri degil galiba ama en cok takip edilen yer transfer nöbeti oldugundan burda paylasayim dedim.

saygilarimla

beyler konuyla alakalı olmayan bir video paylaşmış bu arkadaş fakat çok güzel bir video. eğer vaktiniz varsa izleyin. fenerbahçenin rezil tarihi anlatılıyor.

@EmreUtkucan Emre Utkucan

Yunanistanli arkadasimla Riera hakkinda konustum. Arkadasimin futbol bilgisine cok guvenirim. Atina'da yasiyor, maclarin hepsini izliyor...

Ne yazik ki Riera'nin Olympiakos performansi icin son derece olumsuz konustu. Averaj ve beklentilerin cok altinda kaldigini soyluyor...

Riera butun buyuk maclarda kayipti ve Olympiakos onu satmak istiyor diyor. Son olarak 4 milyon euro ona degmez, GS'nin oyuncusu degil dedi.

Bu mesajı ikinci kez gönderiyorum. Emre Utkucan Avrupa futbolunu takip eden ve spormaxte premier lig maçlarını yorumluyan biri ciddiye alınabilecek biridir.

Dostum bazıları bu adam Liverpool gördü iyidir gibi laflar ediyor ama yanılıyorlar.Rieraya 4 vereceğimize Podolskiye 10 vermeyi tercih ederim.Hatta ve hatta Riera yı alacaklarına Dos Santos geri dönsün daha iyi.

en iyi oyuncunu satıp yerine Benayoun,Riera ve Drenthe gibi adamlar düşünülüyorsa yazıklar olsun...

pino çok güzel bu takımda drenthe görevi yapardı

culio rieranın görevini yapardı

benayounu bilemicem ama gönderilen ve adı geçen isimlere çok üzülür oldum :( fırtına gibi transfere başlayıp iyi çizgiden birden düşüşe geçtik

Kim ne derse desin fenerin durumu transfer politikamızı etkiliyor.

Riera gayet iyidir .Bize su anda ayaginda top tutabilen ,gerekirse adam gecebilecek ,pas trafigini aksatmayacak adam lazim.Rieara bu tanima uyuyor hatta fazlasi var..Asil olay seneye zaten o zaman bakariz genel duruma gore pahali oyuncuya.

ya benım beklentım de şu..madem para yok giderler alırlar riera yı ucuza..ortasahaya kreatif bir adam alınır veya kiralanır..misal diego,lucho gibi biri..oynarsın aslanlar gibi..kim bekliyordu bu kadar fazla transfer yapıcaklarını..ben şahsen bu sene şampiyonluga oynıyabılıcegımızı bile dusunemıyordum..o kadar leş kadromuz vardı..hala daha o leş kadrodan adamlar var..düşün yani..

riera + diego gelse tatmin olurum şahsen..

sunuda soylıyım sadece rierayı alırlarsa yaratıcı oyuncu kıtlıgını yaşarız..

benim demek istediğim şu riera bu takıma artı bişey katmaz riera bu haliyle ssdece sol tarafı idare eder..bize kaliteli kadro sözü yıldız oyuncu sözü verlip riera alınırsa sadece gülerim bu olaya.

Nevzat, en gıcık oldugum takımda görmeyi kesinlikle istemediğim antipatik adamları sıraladı.

evet ama malesef hep tutarlı haberleride o verdi,forlan bitti dendiğinde hayır dedi,istemiyor dedi zamanında,herhalde en güvenilir kaynaklar g.özdemir ve şeref aydın ama şeref ilk defa bir transferde yanıldı nasıl oldu bilmiyorum

nevzatdindar Nevzat Dindar

Bu arada Muntari haber göndermiş ama GS istememiş...

Şu yetinme mantığını anlamıyorum. Yetinme denilen şey çok olduğu zaman israfa kaçıcak konular içindir. SÖZ KONUSU BAŞARI İSE YETİNME KABUL EDİLEMEZ. DAİMA DAHA İYİSİNE ULAŞMAYA ÇALIŞMAK LAZIM ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt