Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Podolski veya adi gecenlerin hepsi iyi futbolcular lakin hic biri Ardanin yerini dolduracak ozellikte degiller.Simdi alirsin birini az cok is yapacak seneye sampiyonlar ligi icin gercekten o pozisyonun geregini yapacak birini bulursun paraya bakmadan.En mantiklisi bu olur su saatden sonra.

Daha ne istiyorsunuz.Geçen sene ile bu senenin arasındaki farkı göremiyor musunuz??

Geçen sene Real Madrid bırak maç teklif etmeyi bağlantı bile kurmazdı.Geçen seneki kadro o Madridden 7 yerdi 8 yerdi.Yetineceğiz.Evet biraz acı ama yetineceğiz.

Renktaş daha iyisi olabilecekken yönetimde ki çatlakları bizde sezebiliyoruz yoksa ft nin isyanı boşa değil resmen daha iyisini YAPABİLECEKKEN kısıyorlar.

fenerden bize ne ligde baska takim mi yok ?

Valla bize ne degil adamlar CL den men edildi sorf bu yuzden 4 gun oyalandi bizimkiler hatta o gun dedim biz bu dakikadan sonra transfer felan yalan olur. Oyle olacak gibide duruyor malesef, cokmu vahim? Degil.. ALTYAPİ ALTYAPİ ALTYAPİ. Yonetim duy hocam duy, gelecek genclerde.. 33 luk forlan 30 luk riera.. 34 luk drogbayla olmaz bu isler bu adamlar bizi Qatar olarak goruyor yapmayin boyle bi yanlis.

1.Bizde madi bakimindan cok büyük sorunlar var nakit olarak .transfer yaparkan 2-3 kere degil 10 kere düsünmemiz lazim.Ne baskan ne baska yönetici cebinden para vermek niyetinde degil malesef.

2.Yabanci isimli birisi su anki durumda kolay kolay Sikeye karismis bir ülkeye gelecegini zanetmiyorum.Zor biraz

3.Arda satisi yanlis ama cocuk bunalmisdi resmen mediadan ve sayre den.gitme karari kendisi vermisdir hata yalvarmistir baskana ve sayre gitmek icin.Ondan 12milyon gibi ucuza satilmisdir.degeri cok daha fazla..tranfsermakt da en az 15 milyon.

4.Bu saaten babangida gelse hos geldin dememiz lazim derken marloslara bilmem reiralara off bu da olmaz oda olmaz deme hakimiz yok malesef önceki yazdigim notlara bakarsak hic yok ama neyse.Sikecilerden tskr edin büyük olasikla onlarin sahesinde büyük isimler gelmiyor.

5.Tek istegim sol kanat oyuncusu az cok iyi olsun. yaratici oyuncuda diego olursa cok iyi olur.Diego tam maestro yeterki uyum saglasin.Bremende oynadigi oyunu 100 de 10unu oynarsa bizi ucurur.Arda marda sol kanat istegi kalmaz kafalarda.Almanyada yasadigimdan dolayi baya takip etme imkanim oldu diegoyu.F.t imin altinda belki eski formuna ulasir hem melo ,tafarel ile cok iyi zeminde bulmus olur bizde aliskanlik konusunda.

Kuzuruma bakmayin biraz nbölüm bölüm halinde yazmis oldum :)Ilk uzun yazim oldu burda.

Ah Podolski gelseydi ne güzel bunları hiç konuşmayacaktık.Nerdesin be Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Riera kanatta oynayacağına Engin BAYTAR oynasın bir tane orta saha falan alınsın Engin BAYTAR da pekala Riera kadar oynar kanadımızda hatta kafası atarsa daha bile iyi oynar..

arkadaşlar bu forumda hala keşke galatasaray stadının kendisi yapsaydı diyenler varsa onlara arsenal örneğini veririm adamlar stadı kendisi yaptı ve maliyetide çok fazla oldu o günden beri de bellerini doğrultamadılar bir sürüde borçları varmış stadı bence iyiki ali samiyen arazisi karşılığında tokiye yaptırmışız

Damiao ve Elia için gerekirse toplam 30 milyon bonservis versinler.33 yaşındaki Forlan ve Leş ötesi Drethe'yi almasınlar.

Bu belirsizlik çok canımı sıkıyor.Sanırım nöbeti bırakıyorum aman aman bir gelişme olmazsa bu hafta nöbete uğramam yinede kesin konuşmayayım :D

Bizim belli bir bütçemiz vardı arda zamansız gitti kabul ama , ordan gelen 12 m € bizim bütçeden bağımsız hala neyin para hesabı bu ?.

Melo'nun aldığı paraya laf eden yöneticiler var bu adam net belli etti yıllardır aradığımız özlemini çektiğimiz orta saha, he para vermeyeceğim diyorsan çağıralım sarpinho hazır bekliyor direniyor adam :D o gelsin oynasın o zaman bizde büyük klübüz demiyelim bundan sonra.

Normalde izlenilen politika iyi ama arda'dan gelen para bütçe ile alakasız bir para.

Bu arada listeden illa iki kişi gelicekse

Forlan-Riera olsun.Drenthe leşin önde gideni.

Riera kanatta oynayacağına Engin BAYTAR oynasın bir tane orta saha falan alınsın Engin BAYTAR da pekala Riera kadar oynar kanadımızda hatta kafası atarsa daha bile iyi oynar..

Aynen katılıyorum.Riera geleceğine Engin oynasın.Engin e alternatif olarakda Mervan çelik alınsın.Engin kafasını futbola verirse Riera'dan daha iyi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt