Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu yil Avrupa'da yokuz ve aldigimiz oyuncular ortada. Artik sampiyonlar ligine kalinca kimleri alacagimizi düsünebiliyor musunuz? Yönetimin vizyonu cok genis. Avrupa'da olsaydik bu yil alamadigimiz adamlarin cogu Florya'da antremandaydi simdi.

295035_271105172902940_265420656804725_1210637_8149658_n.jpg

Bu senede inşallah formamız için böyle savaşırsınız..

Fatih Hoca klübün mali durumunu en çok düşünen adamdır. Emin ol Ünal Aysal'dan bile fazla düşünüyor. Eboue gibi bir adam 8M iken, 3,5M 'dan fazla vermeyin diye talimatı var. Yani Eboue için 8 de diretseler onuda alamayacaktık :o

Bende zaten Terim'e uzuluyorum diyorum adama verilen sozler tutulmadı kaldiki Arda'nın ustune takım kurulmusken adamı verdiler, Arda ıstedı demeyın boru gibi sozlesmesı var Transfer donemı bıtıncede babalar gıbıde oynardı, yonetım her tulu sınıfta kaldı.

Ah Podolski gelseydi ne güzel bunları hiç konuşmayacaktık.Nerdesin be Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Benim hala umudum var. Nevzat Dindar'ın dediğii gibi, Fatih hoca Ünal Aysal kafa kafaya verirse güzel bir sonuç çıkabilir. Yıldız meraklısı falan değilim ama, Aysal'ın bir sözü var ve hala tutabilmiş değil. Başkan Poldi'yi bırakmaz kapıp gelir. Böyle düşünmek istiyorum. 1-2 yönetici ve menejer sorunu yüzünden bu transfer olmazsa çok üzülürüm.

Bu yil Avrupa'da yokuz ve aldigimiz oyuncular ortada. Artik sampiyonlar ligine kalinca kimleri alacagimizi düsünebiliyor musunuz? Yönetimin vizyonu cok genis. Avrupa'da olsaydik bu yil alamadigimiz adamlarin cogu Florya'da antremandaydi simdi.

İnşallah dediğin gibi olur.Bu arada Riera ve Forlan gelicekse Forlanla 2 Riera ile 1+1 yıllık sözleşme yapılmalı.

Bende zaten Terim'e uzuluyorum diyorum adama verilen sozler tutulmadı kaldiki Arda'nın ustune takım kurulmusken adamı verdiler, Arda ıstedı demeyın boru gibi sozlesmesı var Transfer donemı bıtıncede babalar gıbıde oynardı, yonetım her tulu sınıfta kaldı.

Sınıftamı kaldı.Bu yönetim sınıfta kaldı yani öyle mi?

Ya birakin yabanciyi, Antepten Olcani alalim, bide Cenk Tosunu, basalim parayi alalim ne yani? 2-3 de takas veririz.. Aydin, Ayham, Sarp felan ? Bu iki oyuncu gelse hersey cok daha guzel olur.

Antep zaten avrupada yok.

Yönetim ROSİCKY ile neden ilgilenmiyor anlamıyorum, tam ilacımız baros,ujfalusi ile iyi uyum sağlar

Valla ben gördüğümü söylüyorum fenerin düşmemesi gündemdeyken ilgilendiklerimize bak, şimdikilere bak

yine düsmüyorlar suan icin öyle görünüyor, yinede transfer yok.

bence fenerle alakasi yok bizim transferlerin olmamasida lazim,

bir rakipe göre transfer yapilmaz. daha öbür takimlar var bjk, trabzon ve bursa bunlarda

ciddi sayilacak rakipler. aslinda rakiplere hic bakmadan transfer yapilmasi gerekiyor

nerde eksik oraya transfer yapilmasi lazim ama biz eksikleri kapatalim derken diger mevkilere acik veriyoruz

örnegin sol acik arda. arda gitmeden 2 transfer daha yapilacakti santrafor birde sag acik.

üstelik arda gitti simdi 3 transfer olmasi gerek demelerine göre hala tik yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt