Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@HucumHatti Muratt

Cem Sultan' ın çıkmayan lisansından sonra biraz araştırma yaptım. 550 Bin TL lik yetiştirme parası henüz ödenmediği için Gs' ye dönebilirmiş
dönmesi gerek forvet anıla ve ceme teslim edilmeli. cem kendi bilir bu taraftar yarın birgün anıla tapar. anılın hırsıda ,yeteneğide ,GSLILIĞIDA üst düzey.

Evet biraz yabancı basını turlayayım gelliyorum :o Umarım Google Translate bu sefer güzel şeyler çevirir :D

Mervan çelik gibi, hirsli ve atesli gurbetçiler faydali olur, en azinda ilk geldigi sezon ( bkz Baris ozbek) , kontenjan sorunuda olmaz, koy Elmander yada Baros ile + iyi bir sol kanat , rahatça maçini seyret

Tabikide haklısınız ama Avrupada olmayınca büyük topçuda gelmiyor ki zaten Avrupada yokken çok kaliteli tranferler yaptık.Şmapiyonlar liginde olduğumuzu düşünün??

hocam çok büyük transfer ben istemiyorum asla fakat kimse avrupa demesin bi zahmet muslera melo eboue bu adamlar bu ligin çok ama çok üstünde topçular bunlar gelebiliyorsa istersek başkası da gelebilir, bakın podolski diyoruz istiyoruz adam almanya liginde düşmemeye oynayan bir takımın futbolcusu yok taraftar seviyormuş falan hikaye bize gelen yöneticiler cesaretsiz oluyor hep bakın bir örnek vereyim affelay bu adamı barca almadan 4 e alırdık kim laf ederdi bir allahın kulu bişe diyemezdi misal honda bunun gibi oyuncular yok mu bir ton var yaşlarına bakın 23-24 biz ne yapıyoruz gidip tecrübeli diye 30 yaşındaki adamlara 3-5 bonservis vermek saçma 3 milyon daha fazla versinler genç alsınlar 3 milyon bizi çökertmez tek maçtan kazanırız onu bakarsın tutmuş taraftarın sevgilisi olmuş forma geliride olur stat'da dolar tutmazsa satarken de sıkıntımız olmaz en azından yanlış mı

çok büyük hayal kırıklığı içindeyim bn renktaşlar... borsaya bildirdiğimiz görüştüğümüz ismleden, ve verilen dünyaca bi ünlü yıldız transfer sözünden sonra bu tip oyuncularla adımızın geçmesi benim çok canımı sıkıyor ve bana çok koyuyyor ki.. zaten bundan sonrada biraz zor alırız bu kadar kısa zaman diliminde biz dünya yıldızı...

Beyler bayanlar Portal'a acilan Podolski konuda teknik bir hata oldu yanlislikla yayinlanmis. Hazirlikli olmak adina taslak olarak o haberi kaydetmistik. sanirim karisiklik oldu bu yuzden ozur diliyoruz.

twitter duyumcularından başka dedikodu bilgisi olan var mı renkdaşlar.zira galatasaray 3 takım kurdu adnan öztürk getirdi ali dürüst geri gönderdi hepsini:)

benayoun, drenthe, riera gıcık oldugum topcular. hele forlan, fıtık oluyorum o herife. şimdi listede onlar var cok ilginc.

Ben bu forumlarda sadece karaktersiz kelimesinden 3 gün myc yedim bu adam resmen şuradaki 144 üyenin umutlarıyla dalga geçti resmen bir fiske hak etmiştir herhalde...Az çok bu işlerden anlıyorum nasıl bir yanlışlık böyle bir başlığın açılmasına neden oldu ??

Evet abarttım ve gülüp de geçmiyorum.

Bence Poldi bitti, denemesini yaptilar.. Haber geldi bitti diye.. Fiyatiyla ilgili detaylar daha net degil onun icin .... OlarK gecti.. Poldi transferi hayirli olsun camiamiza.. Yanlislikla felan photoshopla okadar ugrasilmak.. Var bi bit yenigi..

elamnderi yollayıp bi forvet alsak,bir sol uç,bide sabri saçmalığından kurtaracak orta saha süper olacak ta,soluç ve forvet de alsalar bu sne sabriyi orta sahada izlemek saçmalığına katlanacağız gibi

Elmander i niye yollasınlar?Adam daha yeni geldi.Nesini beğenmedin Elmander in?Sabri saçmalığından kurtaracak orta saha alalım demişsin.Asıl bizi Balta saçmalığından kurtarcak sol bek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt