Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan biz sampiyon oluruz bu sefer ülke puanı yetmez yine ön eleme oynarız:S

Elia,bizim lige ve takım yapısına Poldi´den çok daha uygun.Elia gibi fiziğini kullanan,süratli bir kanat adamına daha çok ihtiyaç var.Elia´yı tercih ederim ben şahsen ama bu saatten sonra 2´side imkansız gibi.

Evet Atletico yönetiminde adamlığını Ujfa'nın bize kakalandığını açıkca gördük bunu inkar edenler vardı aramızda biz isteyince taraftar baskısı ayağına yatıp Forlan'ı verme bugün sözleşmesini fesh et büyüksün Atletico kaptanımızıda elimizle verdik ya helal olsun iyi yönetimleri var.

45 e aguero yu satıp aynı fiyata falcaoyu almak enayiliğin daniskasıdır.urfalusıde 2 milyon € bedava bence

macbook un kulaklik girisinde ariza varsa ne yapılır agalar !acil la :(

iyi oyuncu gelmiyecekse verin Berkin e sans, rotasyonda falan, belki topcu cikar..

al benden de o kadar

eboue ujfalusi ?? ??

yekta melo selçuk

kazım baros ??

soru işareti koyduğum yerlere 3 tane alt yapıdan oyuncu koy bundardan 1 tanesini kazansak kardır

servet ve hakandan daha kötü oynayabilecek oyuncu olduğunu düşünmüyorum

Arkadaşlar Riera haberleri doğru mu gerçekten. İnanamıyorum bu kadar düştü mü çıtamız.

45 e aguero yu satıp aynı fiyata falcaoyu almak enayiliğin daniskasıdır.urfalusıde 2 milyon € bedava bence

30 + oyunculara para veriyorsanız Avrupa klübü değilsinizdir ne yazık ki bu açıkca ortada 30+ oyuncundan para kazanıyorsan Avrupa klübüsündür.

Elia,bizim lige ve takım yapısına Poldi´den çok daha uygun.Elia gibi fiziğini kullanan,süratli bir kanat adamına daha çok ihtiyaç var.Elia´yı tercih ederim ben şahsen ama bu saatten sonra 2´side imkansız gibi.

Çok istiyorum Elia'yı ya. Juve cekilmis olabilir transferden, Estigarribia'yı aldılar cunku. Ama bizim yonetim bosta drenthe ve ucuz riera varken Elia'ya 9m€ verip de almaz.

misi+puro.jpg

Tutsaydı eğer süper bir oyuncumuz olacaktı bu benim içimde yara kaldı vallahi kullanamadık şu kadro içinde daha iyi olurdu misi .

1 Sene daha direk katılıyoruz sonraki sene ön eleme olacak sanırım.

İyice İsrail İrlanda ligi gibi liglerin yanına düşüyoruz resmen Beşiktaş Trabzonspor Bursaspor bizi resmen rezil ettiler geçmiş senelerde Avrupada hayır gidip ülke puanına zarar vereceğinize gitmeyin arkadaş ligdede ilk 4e girmeyin ya..

30 + oyunculara para veriyorsanız Avrupa klübü değilsinizdir ne yazık ki bu açıkca ortada 30+ oyuncundan para kazanıyorsan Avrupa klübüsündür.

ne avrupası galatasaray bu taraftarla bu formayla la ligada oynasın cl de finale oynar her sene ülkeye bak bi sen.bu ülkeden bu kafayla bu gidşle katar bile olamayız

2 yerli 2 yabancı alıp gözümüz kapalı ligi izlemeliyiz

Yabancı sol açık forvet

Yerli stoper forvet

Baros gitsin bunun sonucunda...

Gençlere şans tanıyalım denmiş ama bu şansı hoca verse taraftar vermez. Mesela De Gea, ilk maçlarını oynuyor ve şu anda çok eleştiriliyor. Ancak ondan bence muhteşem bir kaleci olacak. Bizde olsa aynı şey, çoktan yoğun ıslıklamalarla yedek kulübesinde hapsetmiştik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt