Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

macbook un kulaklik girisinde ariza varsa ne yapılır agalar !acil la :(
en yakın elektronikçiye koşulur :D yada ben korkarım aga dersen usb ses kartları var
usb_ses_karti_4039_mini.jpg
bunu gibi bi araştır mac uyumlu bulursan al

Kıran kırana pazarlık

Ali Naci KÜÇÜK29 Ağustos 2011

Galatasaray Brezilya’da genç yıldız avına çıkarken, bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Sarı kırmızılı takım, Sao Paulo’da oynayan Marlos Romero için karşısında Porto ve Benfica’yı buldu.

Sol kanat oyuncusunu almak için bonservis ücreti için kulübüne 2.5 milyon Euro öneren yönetim, ‘Hayır’ cevabı aldı. Brezilyalılar, Sarı kırmızılı yönetime 4 milyon Euro karşılığında bu transfere onay verecekleni belirtti. Taffarel’in de onay verdiği 23 yaşındaki oyuncuyu Porto ve Benfica’da istiyor.

Aysal-Terim zirvesi

Transfer sezonunun bitimine sadece 1 hafta kalmasına karşın 1 sol kanat bir de santrfor takviyesi yapmak isteyen G.Saray’da bugün başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim’in bir araya gelmesi bekleniyor.

podolski transferinin olmayacağı neden haala bildirilmedi org'dan?

ben haala umutluyum açıkçası...

Hergün başkana sallarlarsa elbet bi konuda gözümüe haklı geleceklerdir herşeye sallıyorlar çünkü genelde takip ederim ilk günler çok farklıydılar transferler gerçekleşmedikçe tavırları değişti yönetim içindeki her sorunu da aysalın eksikliği gibi yansıtıyorlar adam dengede tutmaya çalışıyor iç kriz büyümesin diye ama bunların kriz ortamı yaratmak dışında yaptıkları hiçbirşey yok iyi biliyorum çünkü en az üç senedir takip ediyorum yazılarını o sitenin

haklısın adamlar sürekli çamur atıyorlar bu kapa bildirip olmayan transferlere de borsada senetleri yükseltmek için dediler koskoca gs bunlara ihtiyaçı var sanki

Kıran kırana pazarlık

Ali Naci KÜÇÜK29 Ağustos 2011

Galatasaray Brezilya’da genç yıldız avına çıkarken, bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Sarı kırmızılı takım, Sao Paulo’da oynayan Marlos Romero için karşısında Porto ve Benfica’yı buldu.

Sol kanat oyuncusunu almak için bonservis ücreti için kulübüne 2.5 milyon Euro öneren yönetim, ‘Hayır’ cevabı aldı. Brezilyalılar, Sarı kırmızılı yönetime 4 milyon Euro karşılığında bu transfere onay verecekleni belirtti. Taffarel’in de onay verdiği 23 yaşındaki oyuncuyu Porto ve Benfica’da istiyor.

Aysal-Terim zirvesi

Transfer sezonunun bitimine sadece 1 hafta kalmasına karşın 1 sol kanat bir de santrfor takviyesi yapmak isteyen G.Saray’da bugün başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim’in bir araya gelmesi bekleniyor.

İşin içine Portekiz kulüpleri girdiyse o adamda iş var demektir hemen getiriversinler :D :D

Şuan takımda Engin,Kazım,Eboue dısında bire birde adam gececek biri yok. Ayrıca formda bitirici de yok. 2 transfer yapmamız gerekiyor ama suan cıkan haberlere göre öyle bir durumdayız ki 1 adama bile razı olacaz gibi. Podolski-Damiao olursa cok iyi olur.

alperocal Alper Öcal

Brezilya kaynaklı haberlere göre Galatasaray kulübü Marlos için Sao Paulo kulübüyle 3 milyon €'ya anlaştı, oyuncuyla görüşülüyor

Volkan ŞEN 2. Gökdeniz olur mu diye merak ediyorum ben.

Volkan Trabzon şehrinde çok zor yapar.Bursa da ele avuca sığmayan adam orada zor kalır hep kaçmak ister.Ama o kafasını değiştirirse Gökdeniz gibi olur tabiki.

marlos-elia-mervan çelik gelmeli. yaratıcı oyuncuya ihtiyaç çok.altyapıdan da berkin ,anıl ,bilal işlev görmeli.heleki bilal özhan benim en beğendiğim oyuncu.

Şuan takımda Engin,Kazım,Eboue dısında bire birde adam gececek biri yok. Ayrıca formda bitirici de yok. 2 transfer yapmamız gerekiyor ama suan cıkan haberlere göre öyle bir durumdayız ki 1 adama bile razı olacaz gibi. Podolski-Damiao olursa cok iyi olur.

İmpossible dostum :sad007:

alperocal Alper Öcal

Galatasaray eğer Marlos ve Romero'yu 7,5 milyona alsın anırırım

Brezilyayı kimse ondan iyi bilemez.

Podolski'yi 12'ye bile vermiyorlarsa yapacak birşey yok Marlos'a katlanacaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt