Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Öcal

Marlos'u 3'e 5'e alırsın da Damiao'nun serbest kalma bedeli 70. Sen hesap et işte. Tottenham'dan 10 milyonüstü teklifi reddettiler

alperocal Alper Öcal

Brezilya kaynaklı haberlere göre Galatasaray kulübü Marlos için Sao Paulo kulübüyle 3 milyon €'ya anlaştı, oyuncuyla görüşülüyor

Yanında Damiao'yu da yazmışlar. Podolski'ye 8-10 milyon Euro veremeyen, Damiao'yu hiç alamaz. Piyasası yüksek bir futbolcu haline geldi. Audi Cup ile birlikte gelmesi de ayrı bir şaşırtıcı olay. Ben Oscar'ın orada bir şeyler yapabileceğini düşünüyordum ama, oynamadı bile.. :ays:

3 aydıe beklediğimiz o büyük yıldız marlos muymus üstelik en iyi oyuncumuz arda satıldıktan sonra hmm vay canına diyorum helal olsun

Volkan Trabzon şehrinde çok zor yapar.Bursa da ele avuca sığmayan adam orada zor kalır hep kaçmak ister.Ama o kafasını değiştirirse Gökdeniz gibi olur tabiki.

Volkan tam Fatih hocanın oyuncusuydu aslında Kazıma ne veriyorsa artık Volkana da ondan verse bir daha Ardayı aramazdık Şenol amcanın elinde Volkan Engin BAYTAR olur gibi geliyor bana ama bir yandan yeteneğine bakınca da Gökdeniz gözümün önüne geliyor...

arkadaşlar eğer febenin şike olayı ortaya çıkmasaydı ben febeyi ligde geçebileceğimizi düşünmüyorum. takım çok yetersiz alternatif yok yada kalite iyice düşüyor tek şansımız rakiplerimizin kötü durumu.

Yabancılarda nasıl bir izlenim bıraktıysak bu sene, transfer konusunda PSG ve Anzhi ile bizi aynı kefeye koyuyorlar.

"Galatasaray, Paris Saint Germain e Anzhi viraram destaques quando o assunto é negociação! Os 3 clubes estão investindo pesado em reforços!"

Twitter

alperocal Alper Öcal

@

@uluferb Yanlış yazmışımdır, Marlos ve Damiao

romero değil damiao yu söylüyor

sen üç beş kuruş hesabı yaparsan gelecek senede şöyle deriz...

bjk şunu alıyormuş... tabi adamlar ş.liginde oynuyor biz avrupa liginde...

kısır döngü...

aynen ya ama işte şunu düşünmüyor kimse sen avrupa liginde de olsan ş.ligi kadrosu kur kur ki o kupayı al bari şampiyonlar ligine giden her takım o kupayı da almıyor ayrıca ve ve ve ş.liginden elenen takımlar da karşına gelince hödük gibi kalmazsın kadron onlara eş olur yanılıyor muyum acep?

marlos u alacaktık madem volkan ı neden almadık volkan marlos tan iyidir üstelik türk statüsünde sol acık deil diceksiniz fakat marlos u alacagıma volkan ı alıp sol acık oynatırrım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt