Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar eğer febenin şike olayı ortaya çıkmasaydı ben febeyi ligde geçebileceğimizi düşünmüyorum. takım çok yetersiz alternatif yok yada kalite iyice düşüyor tek şansımız rakiplerimizin kötü durumu.

Şike olayı patlak vermeden ve başkan beklentiyi bukadar yukarı çekmeden önce kimse ilk 3 e adımızı yazmıyordu kimse beklemiyordu ekonomik dar boğaz ve kadro sıkıntısı yüzünden en az 2 sene toparlanamayız diyordu.Ama 1 ayda Real e ufak çaptada olsa meydan okumaya kalkacak düzye geldik.Hatta yenildik diye kızanlar aşırı eleştirenler oldu :)

İnanılmaz yol katettiğimizi düşünüyorum.

Marlos gelebilir bence arkadaşlar o adama pozitif bakıyorum ben siz niye tepkilisiniz herif belki de müthiş yetenek çıkacak.

ben marlos un falan alınacagına inanmıyorum arkadas ünal baskan bize yalan mı söliyecek koskaca 70 yasında adam yıldız alacam dedi forlan ile arshavin ile ilgileniyoruz dedi daha birsürü isim söylendi ne yani şimdi marlos u alırsak yarın öbürgün basın sormıyacakmı ünal baskan a taraftara verdiginiz yıldız sözünü tutmadınız diye ?

darmano yildiz benim gözümde

darmano bize gelsin, herkes onun ne yapicagini merak edicek, herkes derken, tüm önemli kulupler

alperocal Alper Öcal

Marlos burada hızından ötürü kanada evrilir, biraz süre ister ama yetenekli, çalımlarıyla sevdirir. Figer'in oyuncusu, Alex'in hemşehrisi

43 saniye önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

alperocal Alper Öcal

Marlos iyi driplingci, çabuk, teknik, vasat üstü pasör ama skora katkısı mevkisine göre zayıf. Yaşı genç, geliştirebilir

arkadaş marlosu yorumlamış...

ben marlos un falan alınacagına inanmıyorum arkadas ünal baskan bize yalan mı söliyecek koskaca 70 yasında adam yıldız alacam dedi forlan ile arshavin ile ilgileniyoruz dedi daha birsürü isim söylendi ne yani şimdi marlos u alırsak yarın öbürgün basın sormıyacakmı ünal baskan a taraftara verdiginiz yıldız sözünü tutmadınız diye ?
ohoo ona bakarsan benim dedem 100+ yaşında ve bana her ay 100 tl verceğini söyledikten sonra 4 ay önce parayı sebepsiz yere kesti :D

alperocal Alper Öcal

Marlos burada hızından ötürü kanada evrilir, biraz süre ister ama yetenekli, çalımlarıyla sevdirir. Figer'in oyuncusu, Alex'in hemşehrisi

43 saniye önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

alperocal Alper Öcal

Marlos iyi driplingci, çabuk, teknik, vasat üstü pasör ama skora katkısı mevkisine göre zayıf. Yaşı genç, geliştirebilir

arkadaş marlosu yorumlamış...
garmanoyu da sorsana

Arshavin sezon başladıgından beri berbat oynuyor. Arsenal satmak isterse alalım. Bize gelince düzelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt