Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Damiao için:

alperocal Alper Öcal

@berk026 Yazdım birkaç post geride, ligin en iyi santrforlarından. Brezilya milli takım havuzunda, gelişimine devam ederse süperstar adayı

alperocal Alper Öcal

@

@BarisKp Brezilyalılar var diyor

3 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

BarisKp Barış Küçükpehlivan

@

@alperocal Leandro Damiao için bir girişim varmıy mış var mı böyle bir haber ?

alperocal Alper Öcal

@BarisKp Podolski maliyeti yüzünden alınmadıysa Damiao hiç alınmaz. Bonservisi parçalıysa durum değişebilir. Araştırmak lazım

Drogba'yı alsaydın senelik en az 5 verecektin 3 senelik imzalasa 5X3=15 milyon euro 5 de bonservisine versen 21 milyon euro

Podolski'nin bonservisine 10 vereceksin kendisine 3.5 versen 3.5X3=10.5 bonservisiyle 20.5

Forlan'a senelik en az 5 vereceksin 5X3 = 15 bonservis= 6 desen 19 milyon euro

Şimdi bunları vermeyi kafandan geçiriyorsun...

Ama ben şahsen bilmiyorum hiçte izlemedim... sizin laflarınıza göre çok büyük yetenek damiano..

senelik 3 versen 3X3 = 9 bonservisine 12 versen toplamda 21 .... AMA NE YAPIYORUZ ÇOK DİYORUZ...

Porto alır 40 milyon euro'ya diğer klüpleri yalvarta yalvarta satar... bu iş bu kadar basit

İyi bir takımda koyarsın sola Kewell'in eski fırtına hali gibi bir adam. Ondan sonra alırsın Formica mı Marlos mu ne karın ağrısıysa ucuza genç yetenek diye. Bakarsın kaliteli topçu geliştirirsin. Biz parasızlıktan yıldız olur belki diye adam alırsak daha çok Carusca lar, Stancular eskitiriz bu takımda. Para da çarçur olur. Başarı da hayal...

[video=youtube;RMyBSTYrb1g]https://www.youtube.com/watch?v=RMyBSTYrb1g&feature=youtu.be[/video]

marlos hakkında fikir edinebilirsiniz

videolarda markusun hic bir numarasini göremedim ben, teknigi var iste, teknigi iyi olmayan brezilyali yok zaten

Bu yönetimin tek kötü yanı bu KAP işini pek beceremediler tam anlaşma sağlanmadan neden bildiriyorsunuz ki millet KAP a bile güveenmez oldu :)

Damiano nun bize gelmesi imkansız gibi birşey. Gelse gelse marlos gelir o da ne kadar yıldız olur bilemem.

bu adam için nisan mayıs aylarında 15m euro karşılıgında barça'ya transfer oldu-olcak diyolardı. ama niye olmadı bilmiyorum veya gerçekmiydi

Ayrıca ben hala Podolskiyi bekliyorum. İçimden bir ses Podolski gelicek diye söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt