Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende inanmiyorum elianin juveye gidecegini, ingiltereden, yani arsenaldan teklif varsa, hemen gider yoksa bize gelebilir harbiden

Elia - Damiao

Alınabilecek en iyi ikili biz hiç para harcamadık ki nerdeyse bonservise artık çift haneli rakamları görme vakti

YETER DA ARTIK KAÇ SENEDİR BIKTIK...

turkspor bir haber yapmıs cok inanılır gelmedi ama bana

takımın transfer yapacak parası yokmus kredi arıyorlarmış

turkspor bir haber yapmıs cok inanılır gelmedi ama bana

takımın transfer yapacak parası yokmus kredi arıyorlarmış

yalan, arda satilmadan drogbayi, buffonu alicaklardi, simdi arda satilmis, sicak para gelmis, selcuk, melo, elmander gibi topcular bonservissiz gelmis ve transfer icin para yok deniliyorsa, kapatalim biz bu dukkkani

fred gelmez. fluminese satmak istemiyormus. Bu sene Botofago ile sampiyonluk mucadelesi verecekleri icin bu oyuncuyu kaybetmek istemiyorlarmis. Bu oyuncunun minimum release fee'si 15m euro. Onu getiren alir ancak bizimkilerin o kadar vereceklerini sanmam.

Transfer sezonu bitmeden Weger gider zaten..

wenger gitmez arsenali bu durumdan sadece o kurtarır arsenal yönetimi de pek masum değil yüksek para verip adam mı aldılar liverpool neler harcadı neler bu sene ama karşılığını alacaklar city de öyle manu da iyi adamlar aldı ama chelsea ile arsenal bu takımların gerisinde bence

Juventus bir sol açık aldı bugün.Arsenal ile Elia ilgisi varmı sanmıyorum ama olabilr.Juventus bir bek daha istemediği sürece Elia bize yakn

diyor alevli toplu amblemi olan arkadaş ismi yasak :)

Gözden geçirse bile gidip Elia'yı almaz gecen sene rezilleri oynadı sanıyorsam, 2gol 2 asist falan. O gider Hazard'ı alır alırsa bence.

yani hazardı alması daha olası ama elia yıda alabilirler.. elia içinde bir girişimleri olduğunu duymuştum. hazardı alsınlarda elia bize kalsın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt