Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nerde okumuştum hatırlamıyorum ama Hamburg ilk Elia'yı satmak istemiyormuş.Onun için gelen teklifleri reddetmiş.Ama daha sonra Elia gitmeyi çok istediği için Hamburg yönetimi kararını değiştirmiş.Juve'nin alacağını sanmıyorum.Paraguay'lı bir oyuncuyu aldılar.Unuttum adını.Copa America da Paraguay'da en çok göze batan isimdi.

elia nın çalım özelliği podolskiden iyidir

podolski iyi takım içinde iyi futbolcudur,ve daha skorerdir.

yok sen hem çalım,hem şut ,asist yapan maç alan adam istiyorsan hepsi bir arada olan

robben var ,kaka var..60 a falan alırız

ikisininde ortak bir problemi var,çok sakatlanıyorlar.

podolski iyi takım içinde iyi futbolcudur demişsin köln cok mu iyi takım

Buralarda Eliaya güçsüz diyenler olmuş Elia gelirse Kazım kadar olmasada yeterli güçtedir Elia tam bir kanattır ama elde patlayabilir mi belli olmaz.Su götürmez bir gerçektir ki Quaresmaya bir milyon basacak bir kanat oyuncusudur bence.Çalımı da gayet güzel atıyor Elia şu anda takımımızda onun gibi çalım atan adam yok hatta çalım atan yok takımda ve bu bizim en büyük problemimiz.Eboue çalım atıyor yahu Eboue Arsenalde çalım denerken ıslıklanan adam...

iste sirf bu yuzden bile eliayi karakter olarak zor biri olmasina ragmen podolskiye tercih ediyorum, cunku ilk 11 de en azindan bir tane clim atacak, topu ayaginda tutacak adam lazim.

en az 1 tane lazim, bizim ne bileyim kac kisilik kadroda yok böyle biri, su anda en teknik, calim atabilecek oyuncumuz kazim, saka gibi.

ebuenin madride karsi attigi 2 calimi atarken görmedim kazimi bizde su koca 8-9 ayda

Nerde okumuştum hatırlamıyorum ama Hamburg ilk Elia'yı satmak istemiyormuş.Onun için gelen teklifleri reddetmiş.Ama daha sonra Elia gitmeyi çok istediği için Hamburg yönetimi kararını değiştirmiş.Juve'nin alacağını sanmıyorum.Paraguay'lı bir oyuncuyu aldılar.Unuttum adını.Copa America da Paraguay'da en çok göze batan isimdi.

estigaripya diye okunan bi adamı aldılar :D

Podolskiyi ve Domingo iyi gider Elia ve Domingo da olur ama

Engin sol açık olur kimi maç Podolski 10 numara pozisyonuna kayar forvet oynar sağ forvet bile oynar avantajı yok bas bas paraları leyla ya derken iyi hoş diyoruz

Basıcaz paraları bu sefer Podolski ve Domingo ya ... ikisini 16-18 arası alırız...

oyuncunun adı Estigarribia:)

arkadaslar fotomacda honda haberi cıkmıs ne derece dogru duyum felan varmı ??

podolski iyi takım içinde iyi futbolcudur demişsin köln cok mu iyi takım

podolskinin geçen seneki performansını istisna olarak görüyorum.zira köln deki ilk sezonuda dikkatlerden kaçmasın

ha bize gelse bu orta sahamızla senede 10 tane atar o net.

ben o msjımda insanlar acayip beklentilerde.yahu bize kurtarıcı diye stancu falan geliyordu çok değil 6 ay önce.

volkan şen gelsin solda oynamasına hepimiz fittik.

bu garip hava ilk muslerada başladı.herkesde bi beğenmemezlik vardı ilk dedikodusu çıktığında.sonra o brezilyadan salak kaleci ismi düşünce birden beğenmeyenler musleracı oldu

şimdi elia ya falan kulp bulunuyor.herkes geçmişi çabuk unuttu.şu takıma elia falan lükstü 5-6 ay önce

kimsede yetinmeyi bilmek gibi bir olay yok.avrupada yoksun 8ci 7ci mi ne olmuşsun.

yok elia şöyle,yok forlan böyle,yok bize yardıran lazım maç alan şut asist yapan lazım ımm elia,podo hmm olmaz.

saçmalıyor insanlar

Ünal Aysal gibi bir baskana Elia ve Damiaoyu(ya da Dagoberto Amauri ikilisinden birini) alıp seneye şampiyonlar ligi için olusturulabilecek kadronun iskeletini tamamlamak yakışır. Seneye de savunmaya (stoperler ve sol bek) takviyeleriyle harika bir takım oluruz. Aysal son günlerine gelinen bu transfer döneminde yönetimdeki çatlak sesleri dinlemeden bu transferleri yapmalıdır bence. Fatih Terim'in de bu isimlere kesinlikle hayır demeyecegini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt