Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

206053_Galatasaray_SK.jpg

Alın size 6 yabancı :D

süper.. barosun yerinede fred takım tadındn yenmez

Bu kadro iş yapar.

--------------------------Muslera--------------------------

-------------Gökhan(Ujfalusi)-------Servet-----------------

---Eboue------------------------------------Hakan--------

-------------F.Melo---------------------------------------

--------------------------Selçuk---------------------------

-------------Yekta------------------------------------

---Kazım------------Damiao-----------------Elia---------

fatih hoca da pahalı oyuncu aldırmaktan mı korkuyor anlamıyorum ki hadi 2. gelişinde bi 30 milyon harcattı o takım iş yapamadı bork kendisi yüzünden katlandı diye korkuyorsa biri hocaya söylesin devir artık değişti o zamanlar şampiyon olanın kazandığı parayı artık 5 bitiren kaldırıyor diye

Yaw dostum o haberler yalandır fatih hoca bi lass dan vazgecti ki onu da öle bi sölemişlerdir ki vazgec diye gözünün içine bakmıslardır bence yöneticiler herseyi fatih hocanın üstüne atıyor fatih hoca da mükemmel bi galatasaray lı oldugu için sesini cıkarmıyor

Beyler gözünüzü seviyim şu takımın kadrosunu tek forvet ile yazmayın forvetler gömülüyor çıkamıyor.Ne zaman Diego gibi bir adamımız oldu o zaman tek forvet yazın isterseniz forvete beni yazın :D

Maalesef Kazım ilk 11 kapasitesinde değil

forvete sercan alınmalı...

Maddi olarak sorunumuz ciddi ise eğer, Marlos alınabilir. Fena oyuncu değil. 2 yıldır yatan bir Arda'nın yerine iş yapar.

beyler bizim a2 nin sol beki kim ? hazirlik maclarinda denenmedi dimi ? yada sol aciktan herhangi bir isim ?

birtürlü kazimi ilk 11 icin yeterlu bulamiyorum, sorun bende mi, galiba bende, cunku herif oynadigi cogu macta soka katkita bulunuyor ama yinede her macin ardindan 90 dk ya baktigim zaman, daha cok sey beklerdim sonucu cikartiyorum kazimdan

Hocam belkide 90 dk boyunca oyunda olmadığı için böyle düşünüyorsundur.Çünkü maçta zaman zaman kayboluyor.Bazen diyorum acaba Kazım çıktıda ben mi kaçırdım.Sonra bir bakıyorsun Kazım asist yapıyor ya da gol atıyor.İlginç bir adam. :D

Eğer Baros'la tek forvet oynayacaksak onu çok iyi beslemek lazım.Eskiden olsa 3-4 kişiyi geçip gol atardı ama o yeteneklerini kaybetmiş köreltmiş.

Bryan Ruiz, Diego ve Valdivia gibi adamlar şart.

düzgün bir sol açık alındığı takdirde elimizdeki forvetler iş yapar.. ligde her takıma gol atarız bu kadroyla.. ben umutluyum takımımdan:)

Maalesef Kazım ilk 11 kapasitesinde değil

forvete sercan alınmalı...

Şaka mısınız arkadaşım ya? Kazım, Fener'de öyle böyleydi diye sallamayın adama. Geçen yıl devre arasında gelmesine rağmen en efektif oyuncumuzdu. 25 yaşında, İngiltere altyapılı ve Türk kontenjanında. Her türlü 11'de oynar. Hayır birde 11 kapasitesinde değil, yerine Elia, Arshavin, Podolski falan gelsin desen neyse. Yerine Sercan alınmalı diyorsun.

Herkes futbolla ilgilenmek zorunda değil. Git binlerce spor var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt