Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi sabahlar:) iyi nöbetler beyler..

Atlamışım.

Geçiniz. Medya yorumcuları ağzı bu. Sakatlık bahane.

Tabii, yalandı. Dünyanın en ünlü doktorlarından biri Muschaweck'te bu yalanın parçasıydı. Röportajlar falan verdi, Arda'yla ilgili. Yalan olduğu anlaşılsa, belkide kadının doktorluk hayatı bitecek, ancak heralde Arda ona da sinema falan kapattı kandırdı kadıncağızı.

Ayrıca, 2 yıl oynamadı dedin sen. Buda söylediğinin yalan-iftira- olduğunu gösteriyor. Hee ben Arda'dan 50 gol, 30 asistlik performans bekliyordum diyorsan, o zaman haklısın, yattı Arda.

cevaplar icin sagol.

Neyse, bugün transfer yoksa, ümidi keselim :(

Biz Ardaya 1 sene de 10 kilo verdirtmeyi başaramadık Ardayı Arda yapan kulüp,camia... Gidip elin orta sıralara oynayan İspanyol takımında bir haftada utanmasa six pack çıkaracakmış... Teşekkür ederiz Arda sen bize(kulüp,camia,taraftar,Fatih TERİM,...) verdiğin değeri böyle hareketlerle çok net ortaya koyuyorsun yaptığın açıklamalar falan biz çok iyi anlıyoruz seni...

Biz Ardaya 1 sene de 10 kilo verdirtmeyi başaramadık Ardayı Arda yapan kulüp,camia... Gidip elin orta sıralara oynayan İspanyol takımında bir haftada utanmasa six pack çıkaracakmış... Teşekkür ederiz Arda sen bize(kulüp,camia,taraftar,Fatih TERİM,...) verdiğin değeri böyle hareketlerle çok net ortaya koyuyorsun yaptığın açıklamalar falan biz çok iyi anlıyoruz seni...

Çok doğru ki bu adam herkesten daha galatasarayliysa su saatte bile takım için zamanını( en değerli şeyi) ayıran bizler neciyiz?

[video=youtube;XAZzLY1rhlc]https://www.youtube.com/watch?v=XAZzLY1rhlc[/video]

yanılıyo olabilirim ama bizde 2.yarı bilerek oynamadı arda sakatlanma korkusu ile, yanılmıyorsam bu sezon eksiksiz oynar ve seneye 30 milyona satarlar onu

bişey sorucam dün eliasla ilgileniyoduk bugün elia ile mi ilgileniyoruz ikisi farklı futbolcular..

AHH ahh yinede koca kafalı ardayı şimdiden özledim o bizim koca kafamız ulann verin gerii :(

Çok doğru ki bu adam herkesten daha galatasarayliysa su saatte bile takım için zamanını( en değerli şeyi) ayıran bizler neciyiz?

Öyle ben çok büyük bir "Gaassarayy" taraftarıyım deyince çok büyük Galatasaray taraftarı olunamıyor işte biz bütün sene paramızı yatırıyoruz bu işestadlarda bağırıyoruz bu sene 2 maça gittim ikisinin birinde zehirlendim birinde de Pegasus üstün kapısının önünden yediğim rüzgardan hasta olup kaç gün yattım evde... Kimse bana yalvarmadı maaşıma zam bile yapmadı Galatasarayı tutuayım Galatasarayda kalayım diye bu arkadaş evladı olduğu yere sırtını çevirdi gitti... Arda Galatasaraya büyük kazık etmiştir Rıdvan abisinin menajerinin gazıyla hereket etmiştir ben gönlümde onu bir daha Galatasaraylı olarak görmeyeceğim göremeyeceğim yolu açık olsun ama mümkünse kameraların karşısına çıkıp ben Gaassaraylıyım demesin bir daha...

Beyler, eski kaptana o kadar yüklenmeyelim. Sonuçta bizde taraftarız ama tanesi 50 eurodan ne kadar forma alırsak alalım, 12 milyon euro etmez. Takıma 12 milyon euro kazandırması bile bir meziyettir ;)

Öyle ben çok büyük bir "Gaassarayy" taraftarıyım deyince çok büyük Galatasaray taraftarı olunamıyor işte biz bütün sene paramızı yatırıyoruz bu işestadlarda bağırıyoruz bu sene 2 maça gittim ikisinin birinde zehirlendim birinde de Pegasus üstün kapısının önünden yediğim rüzgardan hasta olup kaç gün yattım evde... Kimse bana yalvarmadı maaşıma zam bile yapmadı Galatasarayı tutuayım Galatasarayda kalayım diye bu arkadaş evladı olduğu yere sırtını çevirdi gitti... Arda Galatasaraya büyük kazık etmiştir Rıdvan abisinin menajerinin gazıyla hereket etmiştir ben gönlümde onu bir daha Galatasaraylı olarak görmeyeceğim göremeyeceğim yolu açık olsun ama mümkünse kameraların karşısına çıkıp ben Gaassaraylıyım demesin bir daha...

saçma sapan konuşmayın lütfen. o hasta olduğun trübünler onun anasına bacısına sövdü. boşuna kafa yapmayın burda

İkili tartışmaya girmeyelim lütfen..

Beyler, eski kaptana o kadar yüklenmeyelim. Sonuçta bizde taraftarız ama tanesi 50 eurodan ne kadar forma alırsak alalım, 12 milyon euro etmez. Takıma 12 milyon euro kazandırması bile bir meziyettir ;)

Benim kendisine bu kadar kırgın olmamın sebebi(bkz. Tavşan dağa küsmüş...) en umulmadık anda giderken dann diye bir tekme vururcasına bize kaçarak gitmesidir. 1 sene daha oynasa zayıflasa ve gerçekten hakkını verse o formanın kendisini o teknikle satamayacağımız kulüp yoktu hem de 20-30 m arası bir fiyata o resmen ailesinden yani bizden kaçtı ayıp etti... Bu arada futbolcuyu yönetimler pazarlamaz burada hep bu konudan dert yanıyorlar futbolcu oynadığı futbolla kendisin pazarlar Arda geçen sene üst düzey oynasa çok hırslı bir çalışma yapsa şimdi Madridin Realinde top oynardı dandiğinde değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt