Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Podolski´den vazgectigimizi aciklamamamiz ümitlendiriyor beni biraz sanki :) Ali Dürüst olumlu ya da olumsuz sonuc oldugunda aciklayacagiz demisti Keita´daki gibi. Elia ve Podolski´den asagisi kurtarmaz valla :) Hele Elia var ya :) Offf

Podolski´den vazgectigimizi aciklamamamiz ümitlendiriyor beni biraz sanki :) Ali Dürüst olumlu ya da olumsuz sonuc oldugunda aciklayacagiz demisti Keita´daki gibi. Elia ve Podolski´den asagisi kurtarmaz valla :) Hele Elia var ya :) Offf

bende elia ile podolskiye kilitlendm baska haberlerde war riera benayoun felan ins ole 1 aptallık yapmaz yonetim :D

Belli ki, sonana kadar bekleyeceğiz. Ama ben bu saatten sonra anlaşmamızı pek yakın görmüyorum...

Profesyonel futbolcularımızdan Juan Pablo Pino Puello'nun Nassr Saudi FC'ye 2011-2012 futbol sezonu için geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Nassr Saudi FC, Şirketimize 400.000 EUR ödeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt