Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu adam Juventusa bisey katmaz, ama bize katar.. Arsenala gitse, Arshavin napacak? yani buyuk Ihtimal bize gelir boyle dusunursek ama biyandanda bize niye gelsin diyorum? aliskin olunca 33luk paragozlere..

Wenger Arshavin'den memnun değil zaten bence. Adam 30'unda, Wenger genç sever. Ama Elia Wenger'i kurtarmaz. Hazard lazım oraya.

Detective mode on:

Arkadaslar 8 saat once djchucky turk cayi paylasmis simdide Elia nin Turkiye basininda yer almasini... Bu dj chucky Elia nin yakin arkadasi.. birseyler olabilirmi acaba diyorum yoksa tesaduf mu :D

detectif mode off

Beyler ben bu elianın hiç tam olarak maçını izleyemedim nasıl bu kadar emin olabiliyoruz, Bu bahsettiğimiz elia euro 2008 deki hollandanın sol açığımı eğer o is tabiki gelsin

Bence hala yeterli bir yerli oyuncu kadromuz yok Sercan+Ofansif Ortasaha+Keita = şampiyonluk

Hayal kurmayalım, Elia gibi genç ve yetenkli oyuncu neden bize gelsin. Muslera örneğini vermeyin ama :D

Bu adam bana pek güven vermiyor sonu pino gibi olur dşye düşünüyorum..

Detective mode on:

Arkadaslar 8 saat once djchucky turk cayi paylasmis simdide Elia nin Turkiye basininda yer almasini... Bu dj chucky Elia nin yakin arkadasi.. birseyler olabilirmi acaba diyorum yoksa tesaduf mu :D

detectif mode off

yok hocam, adam turkiyede tatilde, zaten bu arkadas DJ.. ve hollandadan Elianin arkadasidir.. gazetede adini gorunce resmini cekip gostermis..

zannetmiyorum bi baglanti olsun, cunku elianin hesabinda, hollandada oldugunu yaziyor bu arkadas turkiyede suanda.. baksana restoranda yemek fotografida var su var.. cay var.. turkiye bildigin.. yani adam tatilde..

Beyler bu elia euro 2008 deki hollandanın sol açığı olan mı ?

ü. aysal genç ve maliyetli bir yıldız almak istiyor,

ardanın bölgesinin sıradan bir adamla doldurulamayacağı biliniyor..

juve o bölgeye adam aldı,arsenalin de zannetmiyorum alacağını..

son olarak elianın şu twitter olayı ...

hepsini üst üste koyunca , elia hayırlı olsun diyeb.... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt