Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Of Eljero Elia bij Hamburger SV blijft, is een zeer grote vraag. De rappe linksbuiten staat in de warme belangstelling van Juventus maar de Italianen hebben forse concurrentie gekregen vanuit Turkije. Waar de Oude Dame blijft aanhikken tegen de vraagprijs van negen miljoen euro, heeft Galatasaray weinig problemen om die transfersom op te hoesten.

Elia Hamburger de kalacak mi, buyuk bir soru. Elia ile ilgilenen takimlar arasinda Juventus var ama onlara buyuk bir rakip geldi Turkiyeden. Juventus 9 milyon euroyu vermeye pek yanasmiyor ve yuksek buluyor bu fiyati, Galatasarayin bu parayi odemek icin hazir ve sorun olarak gormuyor.

Kaynak : Voetbal International hollanda nin saygin spor gazetelerinden. sallama degil yani :)

İnşAllah doğrudur bu haber..

Elia gelsin, Podolski yüzünden itibarımın sarsılmasına razıyım. :D

Of Eljero Elia bij Hamburger SV blijft, is een zeer grote vraag. De rappe linksbuiten staat in de warme belangstelling van Juventus maar de Italianen hebben forse concurrentie gekregen vanuit Turkije. Waar de Oude Dame blijft aanhikken tegen de vraagprijs van negen miljoen euro, heeft Galatasaray weinig problemen om die transfersom op te hoesten.

Elia Hamburger de kalacak mi, buyuk bir soru. Elia ile ilgilenen takimlar arasinda Juventus var ama onlara buyuk bir rakip geldi Turkiyeden. Juventus 9 milyon euroyu vermeye pek yanasmiyor ve yuksek buluyor bu fiyati, Galatasaray bu parayi odemek icin hazir ve sorun olarak gormuyor.

Kaynak : Voetbal International hollanda nin saygin spor gazetelerinden. sallama degil yani :)

maliyetli, podolski'den ne farkı var ? oyuncu 1 milyon euro mu isteyecek sanki. en az 2.3 milyon euro ister.

yok bizim 9 milyon bonservise verecek paramız belli ki.

biz 3'e marlos falan bakıyoruz.

Artık alalım elia yı ya zaten eliayı da alamassak kimi alacağız süre bitti.

maliyetli, podolski'den ne farkı var ? oyuncu 1 milyon euro mu isteyecek sanki. en az 2.3 milyon euro ister.

yok bizim 9 milyon bonservise verecek paramız belli ki.

biz 3'e marlos falan bakıyoruz.

Ama Elia gercekten Podolski´den daha potansiyelli bir futbolcu. Ben Elia´dan zarar edecegimizi sanmiyorum. Paramparca eder ligimizi

O toplantıda Fatih hoca inşallah ''parası neyse verin Podolski'yi getirin'' der.

Ama Elia gercekten Podolski´den daha potansiyelli bir futbolcu. Ben Elia´dan zarar edecegimizi sanmiyorum. Paramparca eder ligimizi

Elia gelsin 3 5 mac oynasin ondan sonra gorursunuz Elia nin nasil bir futbolcu oldugunu... Sol tarafta yardirir resmen bu adam! Podolski mi Elia mi derseniz ben Elia derim 100 de 100! Ama herkezin fikrinede saygi duyuyorum.

Podolski mi Elia mı ? sorularına kesinlikle cevabım Elia olur, bu ligte delici oyuncular her zaman başarılı olmuştur kaldıki takımda top taşıyacak, adam geçip tempoyu hızlandıracak oyuncumuz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt