Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Elianın iş ahlakı nasıl? Sabahları geç kalıyor mu?

elia ne skor ne asist yapan bir adam..sadece izlemesi zevk verir..bal yapmayan arı diye tabir ettiğimiz oyuncu tipinin en kalitelisidir..

Quaresma tarzi evet. Izlerken mest olursun ama istatistikleri cok iyi degildir. Ama biz Türkler seviyoruz böyle adamlari :)

hadi artık ender gelişen Osasuna ataklarından biri gol olsun yahu :asd: , son haftaya girdik yine yaprak kıpırdamıyor...

elia ne skor ne asist yapan bir adam..sadece izlemesi zevk verir..bal yapmayan arı diye tabir ettiğimiz oyuncu tipinin en kalitelisidir..

elia bana giovanni dos santosu hatırlatıyor oda tamamen bir bal yapmayan arıydı bence, çok koşuyor çalım atıyor ama ne asisti vardı ne golü bize öle adam yaramaz

Boşa Elia hayalisi kuruyorsunuz.Elia bize gelmez Poldi den daha maliyetli o ve Poldiye göre daha kötü futbolcu.ben şahsen Podolski derim her zaman.Elia da sürat var başka bişe yok.sercan yıldırım vol2.

umarım bugün biter transferler.bayramdada mı nöbette olacağız :(

Bence Podolski de Elia da ihtimal dahilinde olmayan isimler. Podolski defteri kapandı anlaşılan, Elia da gözü yükseklerde bir isim, daha iki gün önce menejeri Elia için en iyi tercih İngiltere olur dedi, Türkiye'ye geleceğini sanmam, piyasası yüksek bir oyuncu. Riera mı, Marlos mu? Asıl tartışmamız gerekeken bu bence.

Riera geleceğine Marlos gelsin..En azın'dan Tafo öneriyo..Vardır bi bildiği..

Elia'yı beğenmeyenler var forumda doğru size Aydınlar,Stancular lazım.

Millet izlemeden etmeden yorum olsun diye yorum yapiyorlar! Elia yi benzetmedik adam birakladilar. Yok assist yapmiyormus yok gece hayati varmis yok efendim gol atamiyormus. Bilip bilmeden konusmak kolay... Elia gelirse eger bu elestirenlerin hepsine sahada cevabi verecektir.. Ondan sonra Eliaaa eliaaa diye bagirirsiniz :)

Elia'yi cok tartismaniza gerek yok, bugün Juve bu transferi resmen aciklar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt