Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cem Sultan gelirse 1 hafta Melo'nun yanında kalsın. Belki aklı başına gelir :D

ofansif ortasahamız olmadan nasıl oynıycaz çok merak ediyorum..sol açıkta yine engin var..ofansif ortasaha 1 tane bile yok..

Niye düşünmüyoruz bu adamı harbiden çok iyi oyuncu guardado genç de hem..

Yahu biz taraftar olarak yönetimden daha iyi oyuncu buluyoruz bunlar futbolun içinde olduğu halde adam gibi oyuncu bulamıyorlar.Şimdi gidip Marlos u alıp transferi bitirirler.Halbuki şu Guaradayu alsalar.Alamayacakları cambiasso,Drogba gibi oyuncularla uğraşacaklarına bu adamlarla uğraşsalardı keşke.

Cem Sultan gelmesin. Artistin teki. Servet ne yapmış olursa yapsın twitter'da yaptığı açıklamalar hiç hoş değil. Adamsan suratına karşı söylersin. Bu adam yarın bigün gol atınca Melo bunu ittirirse Selçuk'a yaptığı gibi, olay olur.

abi adam futbolu kafasında bitirmiş resmen. en azından açıklamaları onu gösteriyor. real ve diğer büyük kulüpler böyle bir adamı alıp ne yapacak. mençıstır da yapamadı,siti'de de yapamadı bir de üstüne brezilya'ya gitmeyi düşünüyordu böyle bir adamı alıp başına bela edermi bu adamlar. hadi onu da geçtim maliyeti yüksek.

tevez risktir ama adam tevez müthiş yetenek la liga da 30 rahat atar bu adam

bjk, fc portugal yapacakmis isimlerini, az sonra kap a bildirecekler :D

evet yavaştan hazırlanmak lazım böyle adalara...

[video=youtube;2sPKqmrlLgc]https://www.youtube.com/watch?v=2sPKqmrlLgc[/video]

Ulan iyi ki Portekizli falan değilim, Beşiktaş teklif yapardı MazAllah! :o

Cem Sultan gelmesin. Artistin teki. Servet ne yapmış olursa yapsın twitter'da yaptığı açıklamalar hiç hoş değil. Adamsan suratına karşı söylersin. Bu adam yarın bigün gol atınca Melo bunu ittirirse Selçuk'a yaptığı gibi, olay olur.

twitter yazisi varmi renkdas? yada twitter hesabindan baka bilirmiyiz? biyerden okumak istiyorum merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt