Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar bu lillede forma giyen moussa sow rjkard döneminde bizim gündemimize girmişmiydi?

dun anıl ın şov yaptığı macın gollerını bulabılır mıyız merak ettım..

Adam Bruno Alves in kareşiymiş.Beşiktaş'ın aldığı adam...

bjk transferi bitirmişti bebe sakatlandı 1 hafta içinde yine transfer yaptılar.Biz yine geleneksel son günleri bekleriz.Son gün transferlerimiz ünlüdür;inamato,M.topal,İnsua,misi

M.Topal faydalıydı. Misimoviç faydalı olabilecekken gönderildi. Insua da fena sayılmazdı. Bi de şu ana kadar yapılan transferleri göz önünde bulundurursak son gün yapılacak transferlerimiz iyi olacaktır bence.

hayirli nöbetler renktaslarim son durumu alabilirmiyim is yerinden ugrayim dedim... damiao noldu? futbol düsüne düsüne dün gece uyurken duvara tekme atmisim agrilarla uyandim :-D

Piyasada iyi sol kanat kalmamısken Podolski'nin fiyatını tartısmak olmaz. Haziran ayında balıkçı dükkanlarında 1 kilo çinekop bulduğunu düşün(tabi imkanı yok da :D), 8 lirayamı alacaksın ? :D

Şahsen Ünal Aysal olsam 15 değil 18 milyon isteseler yine veririm Podolski için

Biraz abartmışsın.

Besiktas gibi transfer yapacagima hic transfer yapmam. Ne dandik bi takim oldu bunlar ya böyle?

FCN Blog | Cem Sultan vs. Servet Çetin - YouTube

sagol renkdas, burdada goruntusu var..

burda bence cem sert giriyor rakibine yani servete ama hocada mudahele etmesi lazim, bu olayi yeni goruyorum, husran sezonu. Haberim vardi ama videosunu gormemistim..

Sonra devam ediyor en sonunda Cem bi bacak arasi veriyor Servete ve orda Servet biciyor sinirden.

Burda olan buyugun yaninda kucugun ezilmesi, eskiden altyapidan gelen oyuncu saygili olurdu, ama abileride ona yardimci olurdu. Servet burda resmen belki gelecek vaad eden bi oyuncuyu yuvadan ucurtmus yani o kadar diyorum..

burda sonen alevi fitillemek degil amacim sadece Cem sultana yazik olmus, su anda yedek forvetimiz bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt