Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar elia dedğiniz adam hamburgda değilmiydi dünya kupasımda da oynamıştı zenci ne ara a. madride gitti

Ooo hocam iyice karışmış mesele. :D

Elia = Hollanda'lı, zenci çocuk.. Dünya kupası'nda maçlara sonradan giren eleman. Hala Hamburg'da. Menajeri Juventus'la görüşüyormuş... Biz de teklif yapmışız...

Elias = Atletico Madrid'deki orta saha oyuncusu.

Transfer olmuyor diye yönetime sallamayın artık yemin ediyorum Allah çarpar. Kale sağ bek stoper komple orta saha yeniledik hala takımda eksik var bu ne yeni yönetimin ne de fatih terimin hatası. Biraz daha sabır

Arda´nin yerini herhangi biriyle dolduramazlar. Bunu kimseye aciklayamazlar. Olasi bir tökezlemede harcarlar bu yönetimi yoksa. Cok iyi isler yapan yönetimin finali de yapmasi gerektigini düsünüyorum. Yoksa insanlarin aklinda simdiye kadar yapilan iyi isler kalmaz. Sol kanat transferi cok önemli ve büyük eksiklik

Ünal baskan cıkıp bilgi vercekti ertelenmişti iptalmi oldu şimdide?

Banada bu konustugumuz isimlerin dışında biri gelecek gibi geliyor.

bursaspor volkanı sattı mervan celık ı ıstıyormus bızımkıler gene kacıracaklar elınden delı olacam bende gecen sene antep e kaptırdıgımız eleman gıbı olacak 5oo bın euro ıcın yapmayın boyle seyler dun 2 gol atmıs gene mervan hem sag hem sol kanat oynuyo al yerlı kalıtesını arttır ıste

Elia'da az beyin varsa bize gelir Juvenin 2 yıldızı bizim 3 yıldızımız var eliaya mail atalım.

Ooo hocam iyice karışmış mesele. :D

Elia = Hollanda'lı, zenci çocuk.. Dünya kupası'nda maçlara sonradan giren eleman. Hala Hamburg'da. Menajeri Juventus'la görüşüyormuş... Biz de teklif yapmışız...

Elias = Atletico Madrid'deki orta saha oyuncusu.

bende fazla takip etmiyorum kafam karıştı elia müthiş oyuncu yalnız diğeri ile ilgili pek bir bilgim yok nasıl biri

ben kacar, bugun de birsey olmayacak gibi..

bende fazla takip etmiyorum kafam karıştı elia müthiş oyuncu yalnız diğeri ile ilgili pek bir bilgim yok nasıl biri

Ben de çok bi bilgiye sahip değilim ama bikaç defa izlediğim kadarıyla dümdüz bi oyuncu. Bize ilaç olmaz.

melo transferi de sürpriz olmuştu çogumuza.sanirim;bu bir veya iki transferimizde böyle olcak.ünal baskan oldugu sürece dandik adam alamazlar.vizyonu yüksek adam,dikkat ettinizmi bilmiyorum ama hiç ikinci sinif adamla temasimiz olmadi.hepsi kalite kokan adamlar.baskan bizi yaniltmaz buna inaniyorum.

alinti:

Geleceğe yönelik bir transfer... Adam iyi oynuyor gözüküyo resimde.. (az once kap a bildirilen oyuncu bjk tarafindan)

:D

resimden nasil anliyorlar sa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt