Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizimkilerde ne biçim pazarlık yapıyor be

helal olsun. uğraşın dursunlar. salı-çarşamba yiğit gökoğlan gelirse sol açık ve forvet olrak çağ atlayacaz demekki.

valalh ben bizim yöneticleri anlamıyorum. madem dış piyasada bu kadar zorlanıyorsun- iç piayasaya-gurbetçilere dön baride kadronu genişlet.

sol açık yok- sağ açık yok yedek- 3. forvet oyuncun yok baros bu kadar formsuz iken. hadi gelde iyi şeyler bekle.

bu kadro yeterli dedik hep son 3 senedir ama 2 oyuncu sakatlandı takım darma duman oldu hatırlatırım.

harbiden, ben pazarlik yapmam, begeniyorsam, ihtiacim varsa basar parayi, alirim diyordu birde baskan.

ya bunlar gercekmi? adam 3,5 dan 2,5 a dusuyor.. biz hala 500 bin liranin hesabini yapiyoruz.. zaten kalmis 1 hafta..

bizimkiler gerçekten istiyorsa 2 ye biter o iş. kime satacaklar ki başka, fener zaten batmış, beşiktaş desen portekizden başka bi yerden topçu almıyor, geriye bi biz, bi trabzon kalıyor para verecek, trabzon da volkanı aldı zaten

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Söylentiye göre Chelsea Tottenham'a Modric karşılığında para + Benayoun'u teklif edecekmiş...

Yigit Gökoglan 1 Milyon Euro´luk futbolcu bile degil. 2 Milyon bile fazla. Bide utanmadan 2.5 Milyon istiyorlarmis. Koca Eboue bile 3.5 Milyon ya

Arkadaşlar twitterdan alıntı yaparken lütfen, cümlelere dikkat edelim. Uygunsuz kelimeler paylaşmayalım.

Wenger istifa edene kadar Arsenalliliğimi dondurabilirim Salman,ne düşünüyosun bu konuda? :asd:

wenger istifa etmez yahu, eger 4-5 mac daha oynanirsa ve bunlarin cogunu kaybederse, ancak ozaman sözkonusu olur istifa.

simdi wengeri yolayip ne yapsin arsenal, kadro cok yetersiz.

bu kadroyu wensger tek basina mi bu hale getirdi, getirdiyse bile neden yöneiciler, baskan, taraftar dur demedi

wenger istifa etmez yahu, eger 4-5 mac daha oynanirsa ve bunlarin cogunu kaybederse, ancak ozaman sözkonusu olur istifa.

simdi wengeri yolayip ne yapsin arsenal, kadro cok yetersiz.

bu kadroyu wensger tek basina mi bu hale getirdi, getirdiyse bile neden yöneiciler, baskan, taraftar dur demedi

Taraftarın dur demesi bir işe yaramıyor,yönetimin de işine geliyor Wenger'in transfer yapmaması,Emirates stadını kendileri yaptığı için(gerizekalılar)transferden gelen parayı stada harcıyor.

Wenger gider demedim zaten,gidene kadar dondurayım dedim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt