Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burda işimiz futbol konuşmaksa futbolun israillisi-yahudisi-müslümanı-hristiyanı olmaz...

olursa ..

Irkçılık olur... kendinizi güldürmeyin millete..

Hitler'e destek vereni rahatsız etmek ırkçılık mı tam tersi mi olur? Durum aynı bence. Ha adam gelir ve ben de bu politikadan memnun değilim, kınıyorum der. Eyvallah. Yahudilerle sorunumuz olmaz zaten yahudi oldukları için. Ama şu anki İsrail Devletine destek veren herkes benim bir numaralı düşmanımdır derim ben mesela.

Neyse zaten ülkesi neresi olursa olsun, Benayoun ile işimiz yok bence. Sol kanat lazım bize.

ibrahimseten ibrahim seten

üaysal'dan "armudun sapı üzümün çöpü" diyenlere "yeteeer" diye bağırıp, son dakikada spektaküler bir transfer hareketi yapmasını bekliyorum

Selçuk Şahin

@_selcuksahin

lugano gitti ama taraftarimiz kulubun baslattigi kampanyalara ilgi gostermeye devam ederse baska hicbir oyuncumzun gitmesine gerek kalmazz

27 Aug via web:eek::eek:
bize fakir dilenci diyen şu takımı şöyle gördüm ya daha ne isterim. bir sölentiye göre acun ve cem yılmaz fb ye destek programı duzenleycekmıs. ultraslan falanda katılsada 20 tl falan bagıslasa ne guzel olur

bize fakir dilenci diyen şu takımı şöyle gördüm ya daha ne isterim. bir sölentiye göre acun ve cem yılmaz fb ye destek programı duzenleycekmıs. ultraslan falanda katılsada 20 tl falan bagıslasa ne guzel olur

aynen...biz hiç olmazsa onurumuzla mücadele ettik.aziz bunları nasıl sömürmüşse elde avucta bişey kalmadı

Lan bunlar ne kamil adamlar atıp tutuyolar yok beleş oynarız filan aha adamlar size para vermemek için satıyor madem o kadar adamsınız çıkın ben babamın hayrına oynuyorum bu sezon diyinde şimdi görelim adamlığınızı ama nerde : )) Anca dilenirler kendilerinden vermeye geldi mi yok hep bana hep bana.

Aşk ;İngiltere'de-I Love You İtalya'da-Ti Amo Fransa'da-Je t'aime Almanya'da-ich liebe dich Rusya'da-Я тебя люблю Türkiye'de-GALATASARAY .

Trabzon eğer başarabilirse 1 hafta içinde Volkan,Ziegler ve Guerrero'yu transfer etmiş olacak. Bişze gelse üçüde ilk 11 oynayabilir. En azından Volkan dışındakiler kesin oynar.

Trabzon eğer başarabilirse 1 hafta içinde Volkan,Ziegler ve Guerrero'yu transfer etmiş olacak. Bişze gelse üçüde ilk 11 oynayabilir. En azından Volkan dışındakiler kesin oynar.

+

Fabricio Silva

Silva olmazsa Yobo'ya teklif yapacaklarmış

Fb yerine Ts alırsa Yobo'yu, bu gerizekalılar bir daha hamsi yiyemez

[video=youtube;TdROuNDe1mU]https://www.youtube.com/watch?v=TdROuNDe1mU&feature=player_embedded#![/video]

izlemeyenler için

aynen...biz hiç olmazsa onurumuzla mücadele ettik.aziz bunları nasıl sömürmüşse elde avucta bişey kalmadı

e yanı, ben kendımı bıldım bılelı Galatasaray da para sıkıntısı var her sene battı batacak denılıyoruz bu sure zarfında azıze hıc bır Galatasaray baskanın gormedıgı kadar Galatasaray sampıyonlugu gordu uefa gordu super kupa gordu sırlamada 1.sırayı gordu. bız fakırken bunları ruhla ınancla bırlıktelıkle yapabılıyoruz on kusur sene sampıyon olamıyoruz ve hala sampıyonluklarımız aynı oluyor bır de bunların ustune bıle bıle en buyuk fener dıyebılıyorlar :D merak edıyorum bız fakırken bunları yapabıldık bıraz zengın olsak nasıl olurdu acaba....(kaldıkı gercekte gsiyad ve tasınamaz mallar olarak ts-bjk-fb nın degerının toplamından cok degerımız var ama nakıt akısındandır kastım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt