Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benayoun alınmaz gibime geliyor. Hatta alınmamalıdır. Eğer alırlarsa çıldırırım sinirden zaten. Sen bütün laflarını yutmuş oluyorsun arkadaş. Dün de dediğim gibi toplu mail falan atalım Benayoun'dan vazgeçilsin.

Atalımda ne değişecek Benayoun gelmeyecek Marlos gelecek o gelmeyecek Karlos gelecek bu saatten sonra böyle bence illa birini alıcaklarsa zorlamadan Benaoyun'u alsınlar yok Brezilya'dan yıldız çıkarıcaz filan hikaye 23 yaşındaki adam neyse odur.

Atalımda ne değişecek Benayoun gelmeyecek Marlos gelecek o gelmeyecek Karlos gelecek bu saatten sonra böyle bence illa birini alıcaklarsa zorlamadan Benaoyun'u alsınlar yok Brezilya'dan yıldız çıkarıcaz filan hikaye 23 yaşındaki adam neyse odur.

Böyle saçma sapan adamları alacağımıza hiç almayalım.

Artik su saatten sonra kim gelirse gelsin umrumda degil, Podolski Marlos ya da Benayoun gelecek zaten, ve en düsük ihtimal Podolski.

Ne desek bos, bu yönetimler birbirinin kopyasi ve hicbiri akillanmiyor maalesef.

Benayoun alınmaz gibime geliyor. Hatta alınmamalıdır. Eğer alırlarsa çıldırırım sinirden zaten. Sen bütün laflarını yutmuş oluyorsun arkadaş. Dün de dediğim gibi toplu mail falan atalım Benayoun'dan vazgeçilsin.

Kesin değil eğer istenilen oyuncular alınmazsa Benayoun gelir.. Bugunku toplantıda önemli mendez ve ekibide vardı..

Bu saatten sonra 2 yabancı transferini zor olarak görüyorum.1 yabancı transferiyle kapanır yaz dönemi.

Ünal Aysal’ın Alman yıldız için tam yetki verdiği Öztürk transferi bitirme aşamasına getirmesine rağmen, başta Ali Dürüst olmak üzere bir grup yöneticinin karşı çıkması nedeniyle Podolski’ye imza attırılamadı. Öztürk’ün bu durum nedeniyle bir hayli kızdığı ve aynı zamanda üzüldüğü öğrenildi

Podolski olayıyla ilgili olarak

Ünal Aysal i çok seviyorum . İyi niyetinden zerre kadar şüphem yok ancak Galatasaray taraftarının ici rahat olsun çok iyi kadro kuracağız sözleri hala kulaklarımda. Ancak ben hala bu kadronun çok eksiği olduğunu düşünüyorum . Orta sahada Selçuk dısında yaratıcı bir futbolcu yok . Baros çok güçsüz . Elmander son derece ağır . Defansta güven verecek ne bir stoper ne de bir yedek var . Arda ayrıldı . sol açık yok . Bu şartlarda icimiz nasıl rahat edecek de mac izlicez bilmiyorum

Ha beyler bu arada Kiev Sercan ilişkisi ne oldu bugün resmiyet kazandı mı ?

Kesin değil eğer istenilen oyuncular alınmazsa Benayoun gelir.. Bugunku toplantıda önemli mendez ve ekibide vardı..

Bıraksanıza.. Kesin değilmiş. İstenilen oyuncuları alamaz bu yönetim. O yüzden Benayoun'a kalmışız işte başka açıklaması yok.

selam beyler madem kimse Benayoun'u istemiyor o zaman siteye mail yağmuruna tutalım, yarın çok geç olabilir.. artık paraya kıyılacaksa bu podolski gibi bir oyuncu olmalı

selam beyler madem kimse Benayoun'u istemiyor o zaman siteye mail yağmuruna tutalım, yarın çok geç olabilir.. artık paraya kıyılacaksa bu podolski gibi bir oyuncu olmalı

Acin bir baslik kampanya baslatalim hemen, Podolski veya Arshavin alinmayacaksa Benayoun hic alinmasin diye. Acin kardesim su basligi, zaten millet ates püskürecek yer ariyor, sakinlesirler.

off şu podolski gelsin Harika olur boş kale çıkalım maçlara :p

Hala mı Riera Benayoun konuşuluyor içim daralıyor şu isimleri gördükçe yemin ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt