Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

firatgunayer fırat günayer

Süper Lig'de 3.hafta maçları hafta içinde oynanacak..Fb-Manisa (SALI), Karabükspor-Gs ,Samsunspor-Ts (Çarşamba), Bursaspor-Bjk (Perşembe)

Hiç heyecan yok taraftara bir hediye beklerdim başkan'dan :D

@kazimavci Kazim Avci

Ziegler Trabzonspor transferini reddetti, şimdilik.. Bir şekilde bir gelişme olucak ama hayırlısı bakalım

Elia'yi bu yönetim AL-MAZ !

bosa ümitlenmeyin, Elia gelirse sol acik cosar ve taraftarin yüzü güler, bu yüzden yönetim almaz.

Hala aydın'dan medet umuyoruz birde bu adama verilen şans hiç kimseye verilmedi yahu neden gitmiyor bu adam yeter artık :D

Ben sol açıkta 30luk yeteneği ölmüş gereksiz Benayoun ve Riera denen 2 tane boş yabancı kontenjaın dolduran adam yerine Aydını izlemeye razıyım! Yeter ki gelmesinler Podolski gibi bir adam gelecekse harika hatta Marlosa bile varım Aydın/Emre/Berkin bile benim için idare eder ama bu 2 dede gelmesinler top nasıl birşeydir unuttu o adamlar..

Ben 4 sezondur EPL'yi sürekli izliyorum. Benayoun 3 sene önce Liverpool'da harikalar yaratıyordu. Lakin Liverpool'da son senesi ve Chelsea'ye gidişinden sonra bitti artık. İzlediğim son maçlarında ise ayağında top tutmaktan acizdi. Ayrıca Benayoun dar alan topçusu daha çok. O özelliğini de kaybetmiş. Benayoun gelirse hiç bir şey olmaz. Biliyoruz da konuşuyoruz efendim.

Bugun hepimizin tekrar gelsin diye baktıgımız keita lyonda çöptü, aldıgımız ujfa'yı forum sayfalarına bakabilrsin sayfalarca eleştirdiler , şimdi kral ! Neyin ne olacagını bilemezsin liverpool, chelsea takımlarında şans verdilerse bizdede tekrar paarlamak bir şansı vardır , adamın potansiyeli varki kökeni israil olmasına rağmen kendini büyük takımlara göstebilmiş . 4 Yıldır EPL izliyo olman benayounun liver ve chelsea de top oynamasına yetmemiş üzüldüm, EPL de bir çöp izlemişiz hep keşke engel olsaydın be birader !

Türkiye'de Galatasaray, Yunanistan'da Panathinaikos bu 2 kulübün yönetimlerinden cektigini hicbir takim cekmemistir.

Ben sol açıkta 30luk yeteneği ölmüş gereksiz Benayoun ve Riera denen 2 tane boş yabancı kontenjaın dolduran adam yerine Aydını izlemeye razıyım! Yeter ki gelmesinler Podolski gibi bir adam gelecekse harika hatta Marlosa bile varım Aydın/Emre/Berkin bile benim için idare eder ama bu 2 dede gelmesinler top nasıl birşeydir unuttu o adamlar..

Ölmüş dediğin riera oly maçında top oynatmadı sana , nasıl ölmüş oluyor siz kimleri izliyorsunuz gençler

Kewell da bir zamanların efsanesiydi ismi yeter top tekniği asla ölmediğine göre niye gitti Kewell Rieraya para verecektikte koskoca Kewellı neden gönderdik...

Anlaşıldı ki bugün'de bi şey çıkmayacak..Neyse boş geçirsinler bakalım kalan günler'i..İnşAllah zararlı çıkmayız..

lu - lu - lu zu gala !

ich glaube !

resmi site daha vazgeçtik demedi ...

Ölmüş dediğin riera oly maçında top oynatmadı sana , nasıl ölmüş oluyor siz kimleri izliyorsunuz gençler

Şöyle ki Riere o Muslera'nın hatalı çıktığı pozisyonda golu atsa idi şimdi kraldı keşke gelseler çekiliyordu forumda bu kadar basit kıstaslara sahibiz : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt