Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

YamanAkinciYaman Akinci

Kozak iyidir derken sacmaladi. Aysal da kapagi koydu...

bizim kadromuz hem fener hem beşiktaş hemde trabzondan iyimi demek istiyorsun ? eğer öyleyse lütfen bir daha kadrolara bak

bizim takımda muslera eboue ujfalusi selçuk baros kazım dışında kim var allasen ?

Bunu ifade etmedim ama gerekirse zorlanırsa söyleyebilirim :) Sen bana söyler misin peki hangi geride çok zayıfız lütfen Hakan Balta kriter olarak sayılmasın artık onu saymıyoruz yapacak bir şey yok milli takımın sol beki Türkiye'ni en kötü sol beki nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Onlarda "ulan adama" bak dediğin kim var isimle değil performansla ?

Ayrıca listeye almadığınız Melo göreceksiniz bu sezon ligin en iyi orta sahası olacaktır.

Forvet- sol kanat transferi şart.

Eğer şampiyonlar liginde olsaydık orta saha ve 2 tane defans oyuncusu almak zorundaydik ama Turkiye ligi icin 2 transfer yeterli.

ggönül tatmin olmadığı için karışık fenerde kalıyor , arda yarısındanda az paraya atletico gibi sıradan laliga ekibine gidiyor..........

Forvet- sol kanat transferi şart.

Eğer şampiyonlar liginde olsaydık orta saha ve 2 tane defans oyuncusu almak zorundaydik ama Turkiye ligi icin 2 transfer yeterli.

Ya hocam şu adamı bırakalım artık birileriyle kıyaslama yok şöyle yaptı filan gibilerinden yolunu seçti kendi bilir biz kimseye muhtaç değiliz futbolcular bize muhtaç

ya kardesim besiktasa bak ya...adamlar kap`a bildiriyor ve oyuncu hemen geliyor...biz ise ondan sonra 329480239483029483209 görüsme ve pazarlik daha yapiyoruz

podolski > arshavin > elia > riera > marlos > benayoun

yerli forvet olarakta sadece necati ateşi alabiliriz bu saatten sonra :(

yok benim cidden canım sıklılmaya başladı bu işe bn bugün ibşiler olur olacak diyordum yine ses yok :mad::sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt