Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birilerine dokundu diye ceza vermişler. :) Neyin ne olduğu belli oldu.

haketti cezayi, burasi savasin konusulacagi yer mi? dün ben burada 2-3 tane hemde konuyla alakali olan resim paylastim diye 1 gün konudan uzaklastirildim.

küfür zaten yasak ,siyaset de yasak, bunu da nöbet gibi alakasiz konuda yaparsa, ceza alir, gayet normal.
normal degil burda ne kadar nöbetsede elde birşey olmayınca insanlar güncel olaylarıda paylaşıyor. onun cezası normal olmaması senin cezanıda haklı çıkarmaz oda saçma yani bu kadar kasmanın ne lüzümü var uyarırsın olur biter ve zaten balık avlanıyor. .

savaş konuştugu yok temennisini iletti gayet normal buda .. çok abartıyorsunuz bürokrasinin çıkarıyorsunuz

Edit:Argo yasak

Bu Nader Chadli hangi bölgelerde oynuyor arkadaşlar? Solda oynayabiliyor mu?

Twitterdan duyumcu yazısı paylaşmakla eş tuttunuz ya şu ceza olayını harbiden bravo size.Adamın cezasını kaldırın lütfen?

Sinan Doğan'a ceza veren zihniyete yazıklar olsun.Başkası yapsa iletideki küfürlü kelime editlenirdi sadece.

renkdaşlar temp doyası bozuk ve okunamaz falan diyor ne yapmalıyım :(

normal degil burda ne kadar nöbetsede elde birşey olmayınca insanlar güncel olaylarıda paylaşıyor. onun cezası normal olmaması senin cezanıda haklı çıkarmaz oda saçma yani bu kadar kasmanın ne lüzümü var uyarırsın olur biter ve zaten balık avlanıyor. .

savaş konuştugu yok temennisini iletti gayet normal buda .. çok abartıyorsunuz bürokrasinin bokunu çıkarıyorsunuz

küfür edersen cezayi da yersin, bu kadar basit.

mübarek Ramazan ayı dinlemeden bu vatanın evlatlarını şehit eden şeref yoksunlarına 3 kelime laf etti diye ceza veren zihniyete saygılarımı sunarım.!!!

Sinan Doğan niye ceza aldı ? o kadar boş konuşan varken mantıklı konuştuğu için mi ?

Fb yöneticiler gibi yakınmayın ceza alıyorsanız babalar gibi cekin ben bir ay aldım Fb'ye kufur ettim diye ben itiraz ettim mi, ceza alıyoprsan bir GALATASARAY'lı gibi babalar gibi cekersin, azize gibi ayılıp bayılmak iftira sucsuzum demek sizlere yakısıyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt