İbrahim ALTUNTAŞ
Sarı Üye
- 5 Şubat 2009
- 611
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
S.a renktaşlar. Gelişme var mı yoksa kös kös oturucaz mı yine?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normal degil burda ne kadar nöbetsede elde birşey olmayınca insanlar güncel olaylarıda paylaşıyor. onun cezası normal olmaması senin cezanıda haklı çıkarmaz oda saçma yani bu kadar kasmanın ne lüzümü var uyarırsın olur biter ve zaten balık avlanıyor. .haketti cezayi, burasi savasin konusulacagi yer mi? dün ben burada 2-3 tane hemde konuyla alakali olan resim paylastim diye 1 gün konudan uzaklastirildim.
küfür zaten yasak ,siyaset de yasak, bunu da nöbet gibi alakasiz konuda yaparsa, ceza alir, gayet normal.
küfürden dolayi.
Birilerine dokundu diye ceza vermişler.Neyin ne olduğu belli oldu.
normal degil burda ne kadar nöbetsede elde birşey olmayınca insanlar güncel olaylarıda paylaşıyor. onun cezası normal olmaması senin cezanıda haklı çıkarmaz oda saçma yani bu kadar kasmanın ne lüzümü var uyarırsın olur biter ve zaten balık avlanıyor. .
savaş konuştugu yok temennisini iletti gayet normal buda .. çok abartıyorsunuz bürokrasinin bokunu çıkarıyorsunuz
Mesajı raporlayan kim çok merak ediyorum.
Bu Nader Chadli hangi bölgelerde oynuyor arkadaşlar? Solda oynayabiliyor mu?
Bu Nader Chadli hangi bölgelerde oynuyor arkadaşlar? Solda oynayabiliyor mu?
Sinan Doğan niye ceza aldı ? o kadar boş konuşan varken mantıklı konuştuğu için mi ?
küfür edersen cezayi da yersin, bu kadar basit.
bana göre mahir raporladı o savunduguna göre ki dün ki cezasından ötürü oldugunu düşünüyorum. yanlışsam özür dilerim kendisinden