Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sinan dogan benim bildigim 3 harften olusan ve p le baslayan küfür den dolayi ceza yedi, ben o kelimeyi kastediyorum.

Beyler bayanlar konu nedir? Nedir bu hararet?

Yok be kardeşim bişey yok:) Ama çok iyi bir futbolcu.

Aynen ihtiyacımız olan adam o geçen yıl yazdım forumda değerini 10'a katladı :D 500 bin'den 5 m € ya çıktı geçen yıl çok maçını izledim twente'nin net ihtiyacımız olan adam ve 22 yaşında .:)

ben sana onun kullandigi kelimeyi desem ne yaparsin, tekme tokat dalmazmisin? Dalmazsan o zaman de büyük sikinti vardir.

Sen beni vatan hainleriyle bir tutuyorsan ben senin vatan sevgine yorum bile yapman çünkü bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım.

beyler fazla uzatmayin bencede sinan arkadasinin cezasi kaldirilsin sonucta o küfür dediginiz kelime o kadarda agir bir küfür degil

ne kadar bencilsiniz ben çektiysem ceza oda çeksin düşüncesinde olup olayları bir tutan var ya inanamıyorum ne kadar insafsıssınız. ben burda link istedigim için ceza aldım millet kanrta kanırta istegince çıkıp laf ettim mi ? etmemde almasınlar ceza onlar yerine ben alıyım ayıptır ya bu olayı savunmak ne tür bir kafadır

Sen vatan hainlerine edilen lafla fener'i bir mi tutuyorsun?Azize gibi ayılıp bayılmak yakışmıyormuş bu ne saçma bir yorumdur.

Kurallar kesindir, küfür ettiği konu hassas ben o acıdan makaraya vuruyorum tabı anlayana, yoksa arkası gelicek sizlerde ceza alıcaksınız, kufur edebılırsıniz ama yazmaya ne gerek var, ben yazdım cunku f5 lı konuklar vardı, siz yazıyorsunuzda ne oluyor kım pkk lımı var burda, bende kufur edıyorum bela okuyorum ama, buraya yazmanın ne anlamı var ?

küfür küfürdür kardeşim forumun kurallaı var kime neye ne şekilde küfür ettiğin önemli değil .

Forum kurallarına lütfen uyalım. Küfür etmek yasaktır. Ayrıca genel muhabbet alanımızdada bu konuları konuşabilirsiniz.

Aynen ihtiyacımız olan adam o geçen yıl yazdım forumda değerini 10'a katladı :D 500 bin'den 5 m € ya çıktı geçen yıl çok maçını izledim twente'nin net ihtiyacımız olan adam ve 22 yaşında .:)

5 milyona alamassın Chadli'yi.Önemli bir meblağı gözünden çıkarman lazım.

Beyler bayanlar konu nedir? Nedir bu hararet?

sinan dogan burada küfür etti terörle ilgili ve bende "küfür edersen, ceza yersin, kime edersen et" dedim diye bazi arkadaslar sinan doganin mesajini benim raporladigimi saniyorlar, sen söyle kim raporladi, eger ben raporladiysam bana Ihrac ver ama ben raporlamadiysam o iftirayi atan arkadaslar ne olaacak...

beşiktaş alvesi getirmiş adamlar borsaya bildirdiklerini getiriyolar bizimkilrde tık yok

Konuyu siyasetten futbola çevirene kadar bi ara verelim.

5 dk mola.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt