Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler, bayanlar lutfen sadece transfer konusalim.

Bir mesajin kimin raporladigi veya cezayi kimin verdigini soylemem soz konusu degil.

Verilmis ceza hakkinda benim yapabilecegim bir sey yok.

Sizden ricamiz lutfen sakin olalim ve sadece transfer konusalim. Sorunlari ticket sistemiyle bize bildirebilirsiniz.

Buyrun;

uzatmak istemezdim ama adamın cezası hala duruyo size saygısızlık yapmakta hiç istemem ama tahmmül edebilecegim bir durum degil . brnfr cezamı istiyorum

en guzel bayram hediyesi bunlarin soyunu kurutmak olur :) ne rosicky mis ne vela ne Elia. allahim bu hayirli gunde dua ediyorum su . soyunu kurutmasina yardimci ol mehmetciklerimize :)

forlan 2 yillik imza atti Inter de..

Transfer konusmasına konusuruz ama benim bir ricam olacak;

Mümkünse kural değişikliğine gidilsin ve Vatanımızı tehdit eden tüm unsurlara karsı bu forumda küfür serbest olsun.

Arkadaşlar gerginseniz Erman Toroğlu'nun ruh çağırma seanslarına katılın:D Herif program da ruh çağırıyor yahu:D:D Şaka gibi.

...belki modlar biraz daha dikkatli olursa ceza verirken daha iyi olur.ben de zamanında antudan alıntı yaptığımla ilgili fb liyim diye ihrac almıştım..araştırmadan nasıl böyle bir ceza vermişti merak ediyorum..

---inşallah 1 transfer yüzünden şampiyonluktan olmayız

hic bir haber yokmu surda az bir süre kaldi artik bitirsinler su transferleri

beyler şeref bugun ugradı mı gerçi pek uğramış gibi durmuyor forumda çıt yok transfer adına :(

Emre Can´a da ceza gelirse, ceza veren moderatöre dümdüz giderim haberiniz olsun. Zaten cok pis kil oldum o moderatöre.

uzatmak istemezdim ama adamın cezası hala duruyo size saygısızlık yapmakta hiç istemem ama tahmmül edebilecegim bir durum degil . brnfr cezamı istiyorum

en guzel bayram hediyesi bunlarin soyunu kurutmak olur :) ne rosicky mis ne vela ne Elia. allahim bu hayirli gunde dua ediyorum su . soyunu kurutmasina yardimci ol mehmetciklerimize :)

şunu editlemeden cezamı verir misiniz adamı editlemişmiydiniz direk ceazası kesilmişti ayıptır.

ya bana da ceza verin ya da adamın cezasını kaldırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt