Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Nontvspor niye Selçuk'un alacağını 3.2 € olarak gösteriyor, borsaya bile 2 € garanti oalrak bildirilmedimi neyin peşinde bunlar ?

Basit birşey değil bu. Renktaşlarımız, Askerlerimizi şehit edenlere küfür etti diye 3 gün ceza yiyor(1 günde değil). Forum yönetimide burda futbol konusulmasını bekliyor.

Ya bu yönetimden hiçbişey anlamadım yaptıkları en iyi iş borsaya görüşmelerin başladığını bildirmek püffff....

hazar_buyuka Hazar Büyüka

Galatasaray ile bir donem adi gecen International'in satraforu Leandro Damiano icin Tottenham 18.7m€luk resmi teklif yapti.

Ntvspor transfere 70 milyon Euro harcadığımızı söylüyor.

Bu Nontvspor niye Selçuk'un alacağını 3.2 € olarak gösteriyor, borsaya bile 2 € garanti oalrak bildirilmedimi neyin peşinde bunlar ?

Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir. Ayrıca, bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600.000 Euro ve 30.01.2012 tarihinde 600.000 Euro olmak üzere toplam 1.200.000 Euro daha ödenecektir. Bugün yapılan açıklamada sehven bu tutar eksik yazılmıştır.

600000leride saymışlar :D

anlaşılan bir tane üfürük bir sol açıkla transferi kapatıcaz

Basit birşey değil bu. Renktaşlarımız, Askerlerimizi şehit edenlere küfür etti diye 3 gün ceza yiyor(1 günde değil). Forum yönetimide burda futbol konusulmasını bekliyor.

Bu konuyu uzatmasak artık, herkez çosuyor sonra, sana göre hatalı olan mod'lara göre doğrudur, sırf bu yüzden tartışmalara yaşanıyor, kaldıki transfer nöbetinde değil bu konusmaları genel sohbette yapalım, ben arkadasa verilen ceza dogru demiyorum ama uzatarak birşey kazanılmayacagıda ortada.

kanaltürke göre transferlermizi avrupada zaman dolduktan sonra yapacakmisiz maliyet yüzünden

benim anlamadağım,biz arda yı satmadan transfer yapacaktık...ardayı satınca vazmı gectik.oara sıcak geldi galiba:D

bkz:yabancı hayranı

Hayranlıkmış..pehh..Gerçeğin ta kendisi..

Selçukta ,Fernandezde kaliteli üst düzey adamlardır..Fakat hangisini istersiniz deseler tartışmam Fernandez derim...

Ben hala Ebouede olduğu gibi Fernandezinde o bonservisle buraya nasıl geldi şaşırıyorum...

sol kanada bir oyuncu gelsin yeter ya

yada rosicky gelsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt