Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son bir kaç gün kaldı diye, biraz daha müsamaha gösteriyoruz o konuda, çifte standart gibi bir durum söz konusu değil yani merak etmeyin.

Nasıl çifte standart yok? kural duruma göre değişirse kurallıktan çıkar Namık kardeşim ,ben konuyla alakasız resmi raporlamışım kural ne diyor?

Nasıl çifte standart yok? kural duruma göre değişirse kurallıktan çıkar Namık kardeşim ,ben konuyla alakasız resmi raporlamışım kural ne diyor?

Son bir kaç gün kaldı diye biraz daha müsamaha gösteriyoruz o konuda diyorum abi ben de yanlış olan ne ?

güiza getafede takım kaptanlığına getirilmiş :D şaka gibi hahahah

fatih hoca gece hafta dememismiydi ayin 31. kadar transferler bitecek diye?

güiza getafede takım kaptanlığına getirilmiş :D şaka gibi hahahah

Bilimum gol kaçırma kaçırdıktan sonra masumane bakışlar atma kaşlarını çatma konularında yardımcı olucaktır futbolcu kardeşlerine kaptan olarak :D

Son bir kaç gün kaldı diye biraz daha müsamaha gösteriyoruz o konuda diyorum abi ben de yanlış olan ne ?

Kardeşim o zaman biraz önce terör örgütüne hafiften küfür eden adamı niye attınız ona niye müsamaha göstermediniz bir kaç gün kaldı nasılsa?

Şu aşamadan sonra ancak 2 transfer yapılacaksa Riera'ya ses çıkartmam.Ama o ikinci transfer çok iyi bir forvet olmak zorunda.En maliyetlisinden.

Kardeşim o zaman biraz önce terör örgütüne hafiften küfür eden adamı niye attınız ona niye müsamaha göstermediniz bir kaç gün kaldı nasılsa?

Açık açık küfür etmekle resim paylaşmak aynı kefeye koyulamaz çünkü. Öyle bir şeye izin verirsek küfürler havada uçuşur burada, önüne geçilmez.

yahu bu turkspor dene sayfaya iyice uyuz oldum kardesim bu adamin Galatasaray la ne alip veremedigi var

transfer olana kadar yazmicam dedim ama artık dayanamadım arkadaş bari sercanı alsaydık dilinde tüy bitti söyleye söyleye aydın +musa+2 milyon euroya rahat biterdi

Şu an acayip içime doğdu,Riera gelecek.Lig Tv'nin vermesi ile alakası yok.

park iyi topçudur ingiltereye alışırsa atacağı freekicklerle adından söz ettirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt