Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

küfür kime atılsa da küfürdür saygın bir insan küfür atmaz zaten küfür atmak boş insanlara özgü bir davranıştır bir konu ile problem varsa fikir üretmek tartışmak küfürden çok daha fazla şey katar insana ve çevresine küfür atınca olay bitmiyor çözülmüyor maalesef ki modlar işini yapıyor adamlar serbest bıraksa topluma her ters gelen şeye küfür yağmuru olur anlayış göstermek lazım modlara

senin kuyruk acinmi var?

160 mangal oldurmusler.....NE MUTLU TURK OLANA!

küfür kime atılsa da küfürdür saygın bir insan küfür atmaz zaten küfür atmak boş insanlara özgü bir davranıştır bir konu ile problem varsa fikir üretmek tartışmak küfürden çok daha fazla şey katar insana ve çevresine küfür atınca olay bitmiyor çözülmüyor maalesef ki modlar işini yapıyor adamlar serbest bıraksa topluma her ters gelen şeye küfür yağmuru olur anlayış göstermek lazım modlara

Kardeş ben onu örnek gösterdim sen diğer mesajlarıma bak çifte standart var

abicim ne alakası var kuyruk acısı ile burası siyaset yerimi siyaset olmasa bile o konun yeri bura mı sence,adam küfür eder etmez o beni ilgilendirmez ama ben burda transfer nöbetine girince futbol muhabeti okumak isterim

senin kuyruk acinmi var?

160 mangal oldurmusler.....NE MUTLU TURK OLANA!

şeref aydınada gerek kalmadı artık hafta sonuna kadar mutlaka olcak transfer ondan sonra bitiyor bu çile :D

Bence de forumu bu kadar resmileştirmenin anlamı yok...

Arkadaş şerefsizlere küfür etmişse, onu uyarıp, mesajını editleye bilirdiniz.

Onu geçtim. En azından sadece konudan atabilirdiniz. Sanki büyük bir suç işlemiş gibi 3 gün MYC vermek doğru değil, şahsi düşüncem.

_ertemsener ve son düdük "ALLAH" kabul etsin

4 minutes ago

Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun.Kural kuraldır burada adam link istiyor atılıyor.Neden küfürmü etti? hayır bir kuralı çiğnedi o kadar.Müsamaha yok, zaten bu konuyu Abdullah beyle görüşeceğim

Bence sen anlamıyorsun abi. Link istemeye müsamaha gösterme ihtimalimiz yok çünkü, o yüzden o konuda tavrımız sert ama son bir kaç gün kaldı diye abartı olmadığı sürece resim paylaşımlarına ceza vermiyoruz ki verdiğimiz ceza da MYC değil sadece konudan atmak sonuçta. Bu kadar büyütülecek olan ne anlamıyorum gerçekten.

Sırf merakımdan soruyorum, sorumun cevabını gerçekten bilmiyorum. Daha evvel küfürlü içerik kullanan her üye ceza aldı mı? Yoksa yönetici ya da moderatörleden insiyatif kullanıp küfürlü içeriği editleyen ve üyeye ceza vermeden geçiştiren oldu mu?

Küfür eden herkes ceza aldı evet.

Canım kardeşlerim boşuna yormayın ellerinizi..Canım Türkiye'min en ufak kurumunda dahi torpil,çifte standart olduğu gibi bu forumdada var bunu bilir bunu söylerim..Aksini kimse ispat edemez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt