Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet orucumuzuda açtık allah nice ramazanlara kavuştursun hepimizi 1 aylık bu ramazan ayında güzel haberler paylaştık acı haberlerde gördük saatlerce kaptan gelecek haberleri bekledik duyumcuların yalanlarınıda dinledik kimisinin gerçek haberlerinide gördük ve yine nöbettiyiz yarın girmeyebilirim şimdiden gscimbom ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım hayrılara vesile olmasını dilerim.

Bu totnım Damiaonun piyasasını yükseltti iyice yav

tottenhm zaten ota b.ka atlamasa bişey olur iyiki başlarında zengin başkan var yahu şu 2012 yasaları mı geliyo ne geliyorsa gelsinde artık futbol kendi ekonomik sınırlarına geri dönse 3 milyonluk adamları 20 milyona alıp sonra 2 milyona satılmasından bana sıkıntı geldi

evet orucumuzuda açtık allah nice ramazanlara kavuştursun hepimizi 1 aylık bu ramazan ayında güzel haberler paylaştık acı haberlerde gördük saatlerce kaptan gelecek haberleri bekledik duyumcuların yalanlarınıda dinledik kimisinin gerçek haberlerinide gördük ve yine nöbettiyiz yarın girmeyebilirim şimdiden gscimbom ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım hayrılara vesile olmasını dilerim.

senin de bayramın mübarek olsun:)

Beyler korkarım Başkan sözünü tutmayacak ve misyonunu doldurmuş olan riera gelecek :sad007:

tottenhm zaten ota b.ka atlamasa bişey olur iyiki başlarında zengin başkan var yahu şu 2012 yasaları mı geliyo ne geliyorsa gelsinde artık futbol kendi ekonomik sınırlarına geri dönse 3 milyonluk adamları 20 milyona alıp sonra 2 milyona satılmasından bana sıkıntı geldi

Zengin başkan? para yok sadece tek bir oyuncu ya harcama yapabilecekler ya da modric'i satıcaklar.Adebayor geldi bence almazlar.

Bence sen anlamıyorsun abi. Link istemeye müsamaha gösterme ihtimalimiz yok çünkü, o yüzden o konuda tavrımız sert ama son bir kaç gün kaldı diye abartı olmadığı sürece resim paylaşımlarına ceza vermiyoruz ki verdiğimiz ceza da MYC değil sadece konudan atmak sonuçta. Bu kadar büyütülecek olan ne anlamıyorum gerçekten.

Tabiki büyütürüm seni bilmem ama benim haksızlığa tahammülüm yok, ben aynı resimden konudan atılıyorum.Aynı resimden 2 gün sonra raporlamama rağmen kimse konudan atılmadı.Ve atıldığımda 3 tane modla konuştum, kural çok açık abi birşey yapamayız dediler.Sergen Dağ a sorabilirsin , o zaman kuralda müsamaha yapılmamalı, lütfen arkasında durduğunuz fikrin en azından mantıklı olduğunu kontrol edin.

guizadan bahsetmişi gibi oldun renkdaş :D

tothennam da adebayor defoe pavlucenko crouch gibi 4 forvet var damiaoyu alıp da ne yapacak bunlar

Yeter be saçma sapan muhabbetlerinizi gidin başka yerde yapın. Burası tranfer nöbeti. Transfer hakkında bilgi almak için giriyoruz.

Küfür eden herkes ceza aldı evet.

Almadıkları zaman da oluyor Namık bey. Siz bizim gibi günün bir çok bölümünü forumda geçirmiyorsunuz.

Şunu rahatlıkla söyleye bilirim. Forumda çifte standart var. Bazı arkadaşlar görevini çok iyi yapsa da, bazıları anlamsız işler yapıyor... Ama biz bir şey söylediğimiz zaman, suçlu hep biz oluyoruz nedense...

bekleyin, bekleyin, transferin son saatine kadar bekleyin. bu ne ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt