Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler asil konumuza geri dönelim.![]()
Benim ceza verme yetkim yok.![]()
Benim ceza verme yetkim yok.![]()
Asıl konumuza dönelim bugunde boş geçti heralde![]()
Şimdi konudan atılmalar baslar ve olanların üstü kapatılır.
ben öyle zannediyordum,twitter da sana küfür edenin ben olduğumu iddia etmişti birkaç arkadaş ben ihrac olduktan sonra bende sen zannettim.ksr bakma
Necati benim konumu gayet iyi hatırlıyorsun değilmi?
Şimdi konudan atılmalar baslar ve olanların üstü kapatılır.
Kardeşim kulübün başı başkandır başkan ne derse o olur senin dediğinde doğru ama artık başkanın sene başı verdiği sözleri hatırlaması ve uygulaması lazım
adebayor,drogba,fabiano,reyes,forlan bunlardan sonra riera hayal kırıklığı olur o adam misyonunu tamamladı
ya şeref aydın nezamandan belli girmiyor zaten şurda bir hafta kaldı kesin bir isim versede rahatlasak
Önceden adı geçen isimler gerçekten heyecan yaratıcıydı ama o tip transferleri yapmak avrupada olmayan bir takım için zor oluyor.Alacağımız oyuncular dada birçok sorun ve şanssızlık yaşadık.
Riera en başta ismiyle bizi memnun edecek biri değil gibi görünüyor ama, gelirse birçok kişinin fikri değişebilir, üstelik geçen sezon da iyi sayılacak bir performansı var. Eğer sakatlık sorunu yaşamazsa faydalı olabilir bu sezon.
Senin fikrine katılıyorum ama eğer alamayacaklarsa neden sezon başı yıldız gelecek diye tutturdu başkan ben % 100 futbol programını hatırlıyorum ve başkanın oradaki konuşmalarından sonra gerçekten inanmıştım