Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

salman için bu karar zor olacak ama ,forumda öksüz kaldı ,özleyeceğiz seni salman kardeş :(

Şimdi konudan atılmalar baslar ve olanların üstü kapatılır.

Forumda oluşan durum nedir neden başkaldırı oldu uzun süredir burda olmasadam Salman Arslan gibi iyi niyetli bir aktif abimiz neden ötürü ceza aldı keza Sinan Doğan biri açıklasın hele.

ben öyle zannediyordum,twitter da sana küfür edenin ben olduğumu iddia etmişti birkaç arkadaş ben ihrac olduktan sonra bende sen zannettim.ksr bakma

Bu olay hakkinda hic bir fikrim yok. Neyse bosver.

Necati benim konumu gayet iyi hatırlıyorsun değilmi?

Hatirliyorum abi de burasi bunu konsumak icin yeri degil. Bunu pm ya da ticket yoluyla halledelim. :)

Kardeşim kulübün başı başkandır başkan ne derse o olur senin dediğinde doğru ama artık başkanın sene başı verdiği sözleri hatırlaması ve uygulaması lazım

adebayor,drogba,fabiano,reyes,forlan bunlardan sonra riera hayal kırıklığı olur o adam misyonunu tamamladı

Önceden adı geçen isimler gerçekten heyecan yaratıcıydı ama o tip transferleri yapmak avrupada olmayan bir takım için zor oluyor.Alacağımız oyuncular dada birçok sorun ve şanssızlık yaşadık.

Riera en başta ismiyle bizi memnun edecek biri değil gibi görünüyor ama, gelirse birçok kişinin fikri değişebilir, üstelik geçen sezon da iyi sayılacak bir performansı var. Eğer sakatlık sorunu yaşamazsa faydalı olabilir bu sezon.

ya şeref aydın nezamandan belli girmiyor zaten şurda bir hafta kaldı kesin bir isim versede rahatlasak

Önceden adı geçen isimler gerçekten heyecan yaratıcıydı ama o tip transferleri yapmak avrupada olmayan bir takım için zor oluyor.Alacağımız oyuncular dada birçok sorun ve şanssızlık yaşadık.

Riera en başta ismiyle bizi memnun edecek biri değil gibi görünüyor ama, gelirse birçok kişinin fikri değişebilir, üstelik geçen sezon da iyi sayılacak bir performansı var. Eğer sakatlık sorunu yaşamazsa faydalı olabilir bu sezon.

Senin fikrine katılıyorum ama eğer alamayacaklarsa neden sezon başı yıldız gelecek diye tutturdu başkan ben % 100 futbol programını hatırlıyorum ve başkanın oradaki konuşmalarından sonra gerçekten inanmıştım

En cok Rieranin gelmesini istiyorum,cok izledigim icin Kewell etkisi yapacagindan eminim,Elia cok yetenekli ama bizim ligde kesinlikle oynayamaz,kiz gibi oynuyor ve Hamburg taraftari ondan nefret ediyor.

Senin fikrine katılıyorum ama eğer alamayacaklarsa neden sezon başı yıldız gelecek diye tutturdu başkan ben % 100 futbol programını hatırlıyorum ve başkanın oradaki konuşmalarından sonra gerçekten inanmıştım

Başkan, sanırım yeni göreve gelme heyecanıyla ve de kötü geçen bir sezonun ardından; taraftarların umutsuzluğunu kırmak ve gelecek sezon olumlu düşünebilmemiz için pembe bir tablo çizmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt