Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Keşke transferleri adnan sezgin yapsaydı hiç olmazsa bu kadar umutlanmazdık.

kardeşim balili bu ülkede kaç sene oynadı olumsuz bir şey yaşadı mı ?
O zamanda Türkiyenin bu son zamanda yasadıgı Yolcu Gemisine saldırı olayları yokta,Aramız Balili gittikten sonra bozuldu yani İsraille,Oyüzden tepki falan gelmedi...

Renkdas tabiki bende cok yanlıs buluyorum böyle seyleri ama olacakları tahmin edebiliyorum:)

3 gün önce aman aman uzak dursun bizden benayoun , diyen taraftar nerde..

Hiç istemediğimiz oyuncuları transfer olmadıgından ister duruma geldik , kendinize gelin..

Hiç gerek yok benayoun gibi bi oyuncuya , transfer gerçekleşmesin daha iyidir..

Transfersizlikten bu durumlara düşmeye gerek yok..

Yanılıyormuyum??

Volkan ve Sercan nasıl alınmaz şaşıyorum hala

sercan alınabilirdi ama volkanı almadıgımıza sevindim herkes o sampiyon oldukları senedeki volkan sanıyor sampiyon olduktan sonra hicbisi vermedi bursada tam artistin teki maclarda alıor topu 3 kisi arasanıza girip fantazi yapıor top eziyor adam gectigi adamı bile 1 daha gecmeye kalkıyor geri donup en sonundada zaten ertugrul patladı ondan gozden cıkardı bize gelseydi daha 2.mac ıslık seslerini simdiden duyabiliyorum :)

Ya ceza sistemi Salman a uymuyor,ya da Salman ceza sistemine uymuyor:D

:lol: Sebep ne olursa olsun Salman'ın MYC almasına vallahi üzülüyorum..Dün akşam'da biriyle takışmak üzereydi ama Transfer Haftası diye ceza almayı göze alamadı..:D Demek bugün tutamadı kendini..:lol:

Benayoun geleceğine transfer yapmayalım.Adına ırkçılık deyin kin deyin ne derseniz deyin ama bu İsrailliler bizden uzak dursunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt