Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sercan alınabilirdi ama volkanı almadıgımıza sevindim herkes o sampiyon oldukları senedeki volkan sanıyor sampiyon olduktan sonra hicbisi vermedi bursada tam artistin teki maclarda alıor topu 3 kisi arasanıza girip fantazi yapıor top eziyor adam gectigi adamı bile 1 daha gecmeye kalkıyor geri donup en sonundada zaten ertugrul patladı ondan gozden cıkardı bize gelseydi daha 2.mac ıslık seslerini simdiden duyabiliyorum :)

Bir kere iyi verim aldıgın bi oyuncuda her zaman için tekrar aynı verimi yakalama potansiyeli vardır ..

Yeterki bu verim düşüklüğü zor bi sakatlık döneminden sonra gelmesin.. Volkan ' dada ben öyle bi sakatlık durumunu hatırlamıyorum..

Ama iş işten geçti , alan aldı satan sattı..

Benayoun 'u neden istemiyo insanlar, oyununu mu beğenmiyolar yoksa kökenini mi. Açıkçası oyuncu hakkında pek bir bilgim yok oyununu görmedim.

:lol: Sebep ne olursa olsun Salman'ın MYC almasına vallahi üzülüyorum..Dün akşam'da biriyle takışmak üzereydi ama Transfer Haftası diye ceza almayı göze alamadı..:D Demek bugün tutamadı kendini..:lol:
:D:DTransfersizlik Renkdasımı hepimizden fazla etkiliyor galiba,Cok agresif oluyor bazen kendini tutamıyor:DSaka bir yana hakketten bende üzülüyorum Salman Renkdasıma...

:D:DTransfersizlik Renkdasımı hepimizden fazla etkiliyor galiba,Cok agresif oluyor bazen kendini tutamıyor:DSaka bir yana hakketten bende üzülüyorum Salman Renkdasıma...

:D Şaka bi yana Salman'ın ruhu yeter yaa..Hiç değilse Like bırakarak yanımızda olduğunu gösteriyo..:D

Beyler bi düsünün..İsrail bi saldırı falan yapsa..Bu mılletımız,sinirden banayouna mutlaka sallar...Ve kımse sevmez onu.UUnal baskanda bunu bılır ve onu adımgıbı emınım almaz.

Bir kere iyi verim aldıgın bi oyuncuda her zaman için tekrar aynı verimi yakalama potansiyeli vardır ..

Yeterki bu verim düşüklüğü zor bi sakatlık döneminden sonra gelmesin.. Volkan ' dada ben öyle bi sakatlık durumunu hatırlamıyorum..

Ama iş işten geçti , alan aldı satan sattı..

volkan bu dediklerini yapacak son futbolcu bu ligde inan buna :) trabzonda avni akerde oynadıgı zaman ii izlersen gorursun daha 4-5 mac oynasın nasıl ıslıklanmaya baslıcak izle ve gor :)

kardeşim balili bu ülkede kaç sene oynadı olumsuz bir şey yaşadı mı ?

İsrail her zamnki israildi ama son zamanlarda gerçek yüzünü dış dünyaya yansıtmaya basladı ..

Balili'nin oynadıgı zamanla şu an ki zaman aynı değil , belki olabilir dediğin ama ;

Her zaman en kötüsünü düşüneceksin , futbolda bazı gerçekleri söylediği için Galatasaray su an istenmeyen kulup konumunda

Ama her macta protesto edilen bi oyuncu dan 0 yarar sağlarsın , sadece kaybedersin verdiğin bonservis ve oyuncuya verilen ücret..

Üstelik protesto olmadıgını düşünsek bile o oyuncunun yarar saglıcagını bilemezken

Zararına bi transfer olur..

Bence...

Beyler bi düsünün..İsrail bi saldırı falan yapsa..Bu mılletımız,sinirden banayouna mutlaka sallar...Ve kımse sevmez onu.UUnal baskanda bunu bılır ve onu adımgıbı emınım almaz.

allah korusun ne saldırısı yahu . abi neden bu herifleri bu kadar takıyoruz . maaşlı çalışanımız olacak gururlanın işte bu yöndende bakın :D revivo hadi onu geç balili en zor dönemlerde oynadılar .

bugun Benayoun'a kimligi icin gelmesin diyenlerin yarin Avrupa'ya gittiklerinde bizi niye sevmiyorlar diye tepki gosterme hakki yoktur

Bende böyle düsünüyorum,Benim icin İsrailli olup olmaması farketmes,İnsan olsun yeter bana.Ama bazı rakip taraftarların cirkeflik yapacagına adım gibi eminim....

3 gün sonra hem Salman renkdas gelecek hemde transfer, geri sayım basladı arkadaslar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt