Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugun Benayoun'a kimligi icin gelmesin diyenlerin yarin Avrupa'ya gittiklerinde bizi niye sevmiyorlar diye tepki gosterme hakki yoktur

Biz kimliği için gelmesin demiyoruzki , 3 - 5 çakalın yaptıgı seref dışı hareketleri bütün israile yüklemek her zaman yanlıs olur..

Bizim istemediğimiz sey bu adam gelirse eger protesto edilecektir şu anki istenmeyen Galatasaray'da , bu nedenle verim saglayamaz..

Bizim boşa saçılacak paramız yok ..

Zararına niye futbolcu alasınki..???

Bu yönden düşündünmü hiç ??

evet beyler nerde kalmistik, duyum yok ama az sonra barca sovu var, herkesi maca davet ediyorum.

muslera urfa eboue servet balta selcuk melo engin elia kazım podolski akarız bu kadroyla :D

sagolun var olun arkadaslar, sacma sapan bir 2 kelime yazasim geldi, dayanamadim yazdim, hata ettim, herkesten özür diliyorum ve cezami kaldirana, ve bana destek verenlere cok tesekkür ediyorum.

Bidaha yaşamazsın ins.

Tekrar geçmıs olsun..

Forumun senin gibi sürekli bi takipçisine ihtiyacı var.

bugun Benayoun'a kimligi icin gelmesin diyenlerin yarin Avrupa'ya gittiklerinde bizi niye sevmiyorlar diye tepki gosterme hakki yoktur

Zorla siyasete çekiyorsunuz yahu.Adamlar dünyaya kan ağlatıyor sen hala laylaylom.Pekaka ne kadar aşşağılıksa İsrail de o kadar aşşağılıktır.Bunun futbolcusu bilmem neyi olmaz.En azından benim gözümde öyle.

Beyleeeeeeeeeeeeeeeeeer :( Benayoun İsrail ajanıymıs gelirse GALATASARAYı ele gecırır ısraıl. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt