Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

------------------muslera------------

eboue-------serdar aziz------bruno alves-------hasan ali

-------------selçuk--------melo---------

kazım-----------kaka-------------ronaldinho

---------------berbatov---------

seneye kadro böle olmalı şampiyonlar ligine gidersek yabancı sayısıda artırılmalı

Tamam..

Bana destek cikan ve cezamin kaldirilmasini isteyen butun renktaslara cok tesekkur ediyorum! Hepinizden allah razi olsun :)

Israil halkina kizacaginiza,cikarlari icin Israile ses cikaramayan araplara ve onlarla her türlü isbirligi yapan basimizdakilere kizin.

Zorla siyasete çekiyorsunuz yahu.Adamlar dünyaya kan ağlatıyor sen hala laylaylom.Pekaka ne kadar aşşağılıksa İsrail de o kadar aşşağılıktır.Bunun futbolcusu bilmem neyi olmaz.En azından benim gözümde öyle.
bunun butun Fenerliler aptaldir demekle bir farki yok bence genellemeler gereksiz ve yanlis,her toplumda sevgi kelebegi de vardir ,kafa tasci da.Senin yorumun dedigin gibi seni baglar ,Galatasaray taraftarinin ezici cogunlugunun boyle dusunmedigine eminim.

Yönetimin hisse satıslarını Arda'dan gelen parayla toplasak kalburüstü 2 tane oyuncu alabiliriz.

Bakalım yönetim düşünebilecek mi ?

Ben artık Elia ve Podolski transferlerine vazgeçildi gözüyle bakıyorum. Podolski'yi Köln bırakmıyor, Elia'da Juvent... Aaa maç başlıyor :D

Damiao reyiz

jugadon_de_leandro_damiao.jpg

nılmar oynuyor bu adamı n nede peşinden koşmadık değişik bir eleman........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt