Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Israil halkina kizacaginiza,cikarlari icin Israile ses cikaramayan araplara ve onlarla her türlü isbirligi yapan basimizdakilere kizin.

Evet İsrail halkının hiç bir suçu yok.Hatta suçlu biziz.

bunun butun Fenerliler aptaldir demekle bir farki yok bence genellemeler gereksiz ve yanlis,her toplumda sevgi kelebegi de vardir ,kafa tasci da.Senin yorumun dedigin gibi seni baglar ,Galatasaray taraftarinin ezici cogunlugunun boyle dusunmedigine eminim.

Öyle örnekler veriyorsunuz ki akla sığmaz.

Yarın transfer falan olmaz, artık ne olacaksa 2 gün sonra olur.

Arkadaşım genelleme yapamazsınız.Ülke politikalarına insanların düşüncesini karıştırmayın.Amerika savaşa giriyorsa tüm Amerikalılar savaşçı diyemezsiniz.İsrail ordusu Filistinlileri katlediyorsa tüm İsraillilere katil diyemezsiniz...

Filistin ayrı bir konu.Yıllardır ülkene göz dikmiş durumdalar,bu bile onlardan nefret etmeme yeter de artar bile.

Arkadaslar benim laflarımı yanlıs anlamadız dimi Benayun konusunda;Demek istedigim bazı kendini bilmezler ırkcı tezahürat yapacak ve oyuncumuzunda haliyle morali bozulacak ve verimi azalacak.Zaten bende hic sevmem böyle ırkcı seyleri,Önemli olan insan olması benim icin:)

ya beyler gsstore.org dan sipariş veren oldu mu hiç. benim 5 gün oldu gelen giden yok hala siparişim hazırlanıyormus

Filistin ayrı bir konu.Yıllardır ülkene göz dikmiş durumdalar,bu bile onlardan nefret etmeme yeter de artar bile.

Ben genelleme yapamam.Nefret ederim ama bilirim ki onların arasında da düşüncesi farklı olan insanlar var.

Bu konuyu konuşmak istemiyorum artık.Çünkü işi iyice siyasete dökmeye başladılar.Moderatörlerden de müdahale etmelerini istiyorum....

acaba bugün gece bülteni olur mu? bazen sallıyor ama bazen de tutturuyor :asd:

onu bunu bırakın da bir gün barça gibi bi takımımız olur mu

ya beyler gsstore.org dan sipariş veren oldu mu hiç. benim 5 gün oldu gelen giden yok hala siparişim hazırlanıyormus

Hiç sipariş vermedim ama çok aksadığını biliyorum siparişlerin,sanırım Ünal başkanın bu store işine de el atması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt